Dane techniczne:
- Wymiary: 1100 x 600 x 350 mm
- Zasilanie: IN-PE 230 V 50Hz
- Ilość komór: 3 (sterowane niezależnie)
Cechy urządzenia:
- grzałki zamocowane są bezpośrednio pod pojemnikami gastronomicznymi i mogą pracować zarówno w powietrzu jak i w wodzie
- elementy grzejne są osłonięte wkładkami perforowanymi, które uniemożliwiają przypadkowe ich uszkodzenie
- zbiornik przystosowany jest do pojemników typu GN 1/1 lub, po zastosowaniu systemu przekładek - mniejszych o maksymalnej wys. 200 mm
- termostat umożliwia utrzymanie temperatury w zakresie 30-90 st. C, posiada również zabezpieczenie przed jej niekontrolowanym wzrostem
- świecąca lampka sygnalizacyjna na panelu przednim oznacza, że urządzenie jest włączone i ostrzega użytkownika przed przypadkowym dotknięciem i poparzeniem
- wmontowany zawór spustowy (1 cala) pozwala na łatwe opróżnienie zbiornika
- wykonany są ze stali nierdzewnej kwasoodpornej gat. 304 AISI