32 770 87 87

PON. - PT. 08:00 - 16:00

Napisz do nas

[email protected]

0

Deska polietylenowa HDPE do krojenia mięsa surowego, HACCP, czerwona, GN 1/1, HENDI 826010

Deska polietylenowa HDPE do krojenia mięsa surowego, HACCP, czerwona, GN 1/1, HENDI 826010

ID: GS000327
Nr sys: Z025537

producent:

logo-producenta

 

Krótki opis produktu:

Deska polietylenowa HACCP w kolorze czerwonym przeznaczona do krojenia surowego czerwonego mięsa, takich jak wieprzowina, wołowina czy baranina.

DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Dostawa już od 15 zł

cena netto

71,00 zł

brutto

87,33

DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Ilość:

Negocjuj cenę

Zapytaj o produkt

Opis produktu

Deska polietylenowa HDPE HENDI 826010 to wysokiej jakości narzędzie kuchenne, idealne do bezpiecznegohigienicznego krojenia surowego czerwonego mięsa.

 

 

 

Wykonana z wysokogęstościowego polietylenu (HDPE), charakteryzuje się doskonałą trwałościąodpornością na ścieranie.

 

 

 

W kolorze czerwonym, zgodnie z normami HACCP, gwarantuje odpowiednie warunki sanitarne podczas przygotowywania potraw.

 

 

 

Deska o standardowych wymiarach GN 1/1 to praktyczne rozwiązanie w profesjonalnych kuchniach, zgodne z normami branżowymi.

 

 

 

Dzięki tym cechom deska HENDI 826010 stanowi niezbędny element wyposażenia dla profesjonalnych kucharzy, dbających o jakość i bezpieczeństwo podczas pracy w gastronomii.

Specyfikacja techniczna

Informacje o produkcie:

 

 

 

  • Wymiary: 530 x 325 mm
  • Grubość: 15 mm
  • Rozmiar GN: 1/1
  • Materiał wykonania: polietylen HDPE 500
  • Kolor: czerwony
  • Przeznaczenie: mięso surowe

VADEMECUM

newsletter

Jeśli chcesz być na bieżąco z naszymi ofertami specjalnymi, zapisz się na nasz newsletter!

Płatności wspiera

 

W dostawie pomagają

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!