32 770 87 87

PON. - PT. 08:00 - 16:00

Napisz do nas

[email protected]

0

Igła do szpikowania mięsa, do nadziewania warzywami, słoniną, 20 cm, nierdzewna, DICK 9117320

Igła do szpikowania mięsa, do nadziewania warzywami, słoniną, 20 cm, nierdzewna, DICK 9117320

ID: GS012259
Nr sys: Z046220

producent:

logo-producenta

 

Krótki opis produktu:

Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej igła masarska, doskonała do przeciągania przez płaty mięsa długich, wąskich i cienkich dodatków.

ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Dostawa już od 9 zł

cena netto

27,50 zł

brutto

33,83

ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Ilość:

Negocjuj cenę

Zapytaj o produkt

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJKupuj więcej za mniej

Opis produktu

Igła do szpikowania mięsa DICK o długości 20 cm to niezbędne narzędzie dla każdego pasjonata gotowania.

 

 

 

Wykonana ze stali nierdzewnej, gwarantuje trwałośćhigieniczność.

 

 

 

Doskonała do nadziewania mięsa warzywami czy słoniną, zapewnia precyzyjne i skuteczne działanie, umożliwiając tworzenie aromatycznych i soczystych potraw.

Specyfikacja techniczna

Informacje o produkcie:

 

 

 

  • Długość całkowita: 200 mm,
  • Grubość materiału/igły: 5 mm.
  • Oznaczenie producenta: 9 1173 200.

Powiązane produkty i akcesoria

VADEMECUM

newsletter

Jeśli chcesz być na bieżąco z naszymi ofertami specjalnymi, zapisz się na nasz newsletter!

Płatności wspiera

 

W dostawie pomagają

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!