Każdy szef kuchni wie, że na finalny smak serwowanych przez jego kuchnię potraw składa się wiele czynników. Najważniejszy z nich to oczywiście załoga kuchni, która przygotowuje dania. Ale sami kucharze nie byliby w stanie sobie poradzić bez odpowiednich narzędzi pracy. W dużych punktach gastronomicznych, które codziennie wydają setki posiłków, potrzebne są sprawdzone maszyny, które pomogą zautomatyzować proces gotowania i przygotowywania składników. Jednym z ważniejszych instrumentów w kuchennej orkiestrze są kotleciarki i sreakery, dzięki którym serwowanie kilkudziesięciu porcji mięsa jednocześnie nie jest już żadnym problemem.
Na Gastrosilesia.pl prezentujemy szeroki wybór różnego rodzaju steakerów i kotleciarek o różnych funkcjach, dzięki którym zrealizowanie wielu zamówień na steki, kotlety czy bitki, stanie się dla Twojej restauracji przyjemną formalnością. Oferujemy wyłącznie urządzenia uznanych producentów, co gwarantuje niezawodność i utrzymanie wysokiej jakości mięsa w procesie obróbki. Na naszych wirtualnych półkach znajdziecie kotelciarki, nacinarki i steakery o różnych modułach i możliwościach przygotowania mięsa oraz artykuły uzupełniające: przystawki, obudowy, stoliki pod prasę, skruszacze, tendyzatory, walce zgniatające oraz wkłady. Dzięki nim, hymny pochwalne na temat Twoich pieczeni będą płynąć z czterech stron świata.
Moduł kotleciarki, służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Do zastosowania z wilkami do mięsa, modelami TC12 oraz TC22.
netto
2 600,00 zł
brutto
3 198,00 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania
mięsa, przeznaczonego do krótkotrwałego podsmażania.
netto
3 539,10 zł
brutto
4 353,09 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Przystawka nacinająca do steakera Bizerba S 111 Plus, służąca
do przygotowywania mięsa, do zmiękczania i spajania kawałków.
netto
3 656,60 zł
brutto
4 497,62 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.
Kotleciarka elektryczna idealnie nadaje się do ugniatania i zmiękczania plastrów mięsa oraz przygotowywania mięsa na kotlety, bitki, steki itp.
Wałki nożowe, wkład do wstępnego przygotowywania potraw mięsnych,
służące do zmiękczania płatów mięsa, poprzez nacinanie masy włóknistej.
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek
z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.
Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek
z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.
netto
5 362,75 zł
brutto
6 596,18 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Wałki nożowe, wkład do wstępnego przygotowywania potraw mięsnych,
służące do zmiękczania płatów mięsa, poprzez nacinanie masy włóknistej.
netto
5 365,50 zł
brutto
6 599,57 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Steaker do mięsa znajdujący zastosowanie w małych zakładach przetwórstwa mięsnego, gastronomii, sklepach itp.
netto
7 717,50 zł
brutto
9 492,53 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Urządzenie do obróbki mięsa, do skruszenia i cięcia, zmiękczania, nacinania
i wstępnego przygotowywania potraw mięsnych, np. kotletów schabowych.
netto
8 036,25 zł
brutto
9 884,59 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Urządzenie wielofunkcyjne do cięcia w paseczki i zmiękczania mięsa w trybie pracy ciągłej.
netto
8 413,00 zł
brutto
10 347,99 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Niezastąpiona w zakładach gastronomicznych podczas produkcji znakomitej większości dań z mięs wołowych, wieprzowych i drobiowych.
netto
22 400,00 zł
brutto
27 552,00 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Prasa do mięsa gwarantuje cienkie, kruche mięso i drób bez utraty wagi.
netto
23 700,00 zł
brutto
29 151,00 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!