Twoje mięso potrzebuje zastrzyku dobrej jakości, czegoś wyjątkowego, co będzie wyróżniało je na tle wyrobów konkurencji. Osiągnięcie tych walorów nie byłoby możliwe bez odpowiednich sprzętów, które pozwalają sprawnie wykonywać prace masraskie bez uszczerbku dla jakości końcowych wyrobów.
Ważnym ogniwem w kręgu masarskim i gastronomicznym są nastrzykiwarki do mięsa. Usprawniają one proces peklowania, dzięki któremu Twoje wyroby uzyskają wyjątkowe smak, zapach, barwę i trwałość. Jedną z metod peklowania jest peklowanie mokre z wykorzystywaniem nastrzykiwarek do mięsa. W asortymencie Gastrosilesia.pl znajdują się nastrzykiwarki ręczne, które pozwalają na zachowanie manualnej precyzji i świetnie sprawdzą się w gastronomii i małych zakładach przemysłu mięsnego. Posiadamy nastrzykiwarki elektryczne o różnych mocach, które umożliwiają wykorzystanie jednej lub trzech igieł do wstrzykiwania solanki. Rozwiązanie szczególnie polecane dużym zakładom masarskich.
wykonana z stali i tworzywa sztucznego. Całość w kształcie strzykawki, która ułatwia pracę przy nadziewaniu owoców, ciast i mięs.
netto
52,44 zł
brutto
64,50 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Prosta w obsłudze i konserwacji, nie wymagająca wysiłku nastrzykiwarka
ręczna, idealna do doprawiania oraz peklowania niewielkich ilości mięsa.
netto
608,85 zł
brutto
748,89 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
W pełni profesjonalna nastrzykiwarka elektryczna, w obudowie ze stali
nierdzewnej i nowoczesnego tworzywa sztucznego, z głowicą jednoigłową.
netto
4 838,77 zł
brutto
5 951,69 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
W pełni profesjonalna nastrzykiwarka elektryczna, w obudowie ze stali
nierdzewnej i nowoczesnego tworzywa sztucznego, z głowicą jednoigłową.
netto
6 960,00 zł
brutto
8 560,80 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!