32 770 87 87

PON. - PT. 08:00 - 16:00

Napisz do nas

[email protected]

0

Piec elektryczny do pizzy SUPERIOR XL 44 GLASS, 2-komorowy, poj. 8x35 cm, HENDI 220429

Piec elektryczny do pizzy SUPERIOR XL 44 GLASS, 2-komorowy, poj. 8x35 cm, HENDI 220429

ID: GS212426
Nr sys:

 

Krótki opis produktu:

Piec gastronomiczny z dwiema komorami całkowicie wyłożonymi kamieniem szamotowym pozwala na jednoczesne pieczenie 8 pizz o średnicy do 35 cm.

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 7 DNI

Dostawa już od 20 zł

cena netto

9 999,00 zł

brutto

12 298,77

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 7 DNI

Ilość:

Negocjuj cenę

Zapytaj o produkt

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJKupuj więcej za mniej

Opis produktu

Piec elektryczny Superior XL 44 Glass marki Hendi posiada 2 komory pieczenia, w których można piec jednocześnie 8 pizz o maksymalnej średnicy 35 cm (po 4 na każdą komorę). Znajdzie zastosowanie w pizzeriach i lokalach gastronomicznych serwujących pizzę w dużych ilościach. Świetnie nadaje się również do zapiekania produktów żywnościowych oraz podgrzewania żywności w pojemnikach. Obudowa wykonana jest ze stali malowanej na czarno, co nadaje urządzeniu elegancki wygląd. Front wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Dzięki temu piec jest odporny na korozję i uszkodzenia mechaniczne, takie jak wgniecenia i zarysowania, a także łatwy w zachowaniu czystości. Izolacja z wełny mineralnej utrzymuje temperaturę wewnątrz komór i wpływa na zmniejszenie poboru energii elektrycznej. Cała komora pieczenia wyłożona jest kamieniem szamotowym. Drzwi z dużym dwuwarstwowym przeszkleniem ułatwiają obserwację procesu pieczenia. Dodatkowa uszczelka gwarantuje lepszą izolację drzwi, a co za tym idzie wpływająca na obniżenie kosztów energii elektrycznej. Drzwi komory o grubości 40 mm chronią przed utratą temperatury. Oferowany piec posiada oświetlenie dla wygodnej kontroli wypieku, osobne dla każdej komory. W każdej komorze (góra i dół) znajdują się oddzielne grzałki elektryczne. Regulacja grzałek odbywa się za pomocą niezależnych termostatów dla każdej komory. Temperaturę pieca można regulować w zakresie od 50˚C do 500˚C. O aktualnej temperaturze panującej wewnątrz każdej z komór informują użytkownika termometry, umieszczone na panelu sterowania. Dla zachowania kontroli nad wypiekiem pizzy piec wyposażony jest w sterowanie elektromechaniczne niezależne dla każdej komory. Dodatkowym atutem urządzenia są ergonomiczne uchwyty ze stali nierdzewnej pozwalające na wygodne otwieranie i zamykanie drzwi pieca. Do pieca można dokupić podstawę marki Hendi o kodzie 222751.

Specyfikacja techniczna

Wymiary: 1000 x 940 x 745 mm

Wymiary wewnętrzne: 2x 720 x 720 x 140 mm

Ilość jednocześnie pieczonych pizz: 8

Maksymalna średnica pizzy: 35 cm

Materiał obudowy: stal malowana na czarno

Materiał frontu: stal nierdzewna

Materiał komory pieczenia: kamień szamotowy

Materiał izolacji: wełna mineralna

Moc: 12000 W

Napięcie: 400 V

Ilość komór: 2

Ilość drzwi: 2

Grubość drzwi komory: 40 mm

Zakres temperatury: od 50°C do 500°C

Sterowanie: elektromechaniczne

Wskaźnik temperatury: zewnętrzny analogowy

Waga: 154,4 kg

Powiązane produkty i akcesoria

VADEMECUM

newsletter

Jeśli chcesz być na bieżąco z naszymi ofertami specjalnymi, zapisz się na nasz newsletter!

Płatności wspiera

 

W dostawie pomagają

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!