Masarstwo to sztuka, a każda sztuka wymaga umiejętności, talentu i odpowiednich warunków do rozwoju. Czynnik ludzki jest w tym przypadku niezwykle istotny, ale wymaga on wsparcia odpowiednich narzędzi, dzięki którym produkowane w Twoim zakładzie mięso będzie z łatwością rozpoznawane przez klientów.
Na Gastrosilesia.pl mamy wszystkie narzędzia do przemysłu mięsnego. Pełen asortyment otwierają maszyny i urządzenia do przetwarzania mięsa, noże rzeźnicze, stalki i ostrzałki, pakowarki i urządzenia pomiarowe. W swojej ofercie posiadamy także sprzęt, bez którego nie mógłby się obyć żaden zakład mięsny: materiały eksploatacyjne, środki higieniczne, akcesoria transportowe i pakowarki. Miłośnikom domowych sposobów obrabiania mięsa proponujemy wędzarnie domowe.
Szeroki asortyment produktów sprawia, że każdy miłośnik dobrej jakości mięsa - niezależnie od tego, czy przygotowuje je w zakładzie masarskim, restauracji czy domowym zaciszu - znajdzie na naszej stornie internetowej produkt idealnie odpowiadający swoim potrzebom.
Listwy zgrzewające: 760 + 510 mm. Wydajność pompy Busch: 100 m3/h.
Wymiary komory: 760 mm x 510 mm x 200 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Całkowicie wykonany ze stali nierdzewnej kuter do mięsa. Wyposażony w dwie prędkości noży w połączeniu z dwiema prędkościami miski.
Listwy zgrzewające: 2x 620 mm. Wydajność pompy Busch: 63 m3/godz.
Wymiary komory: 620 mm x 400 mm x 240 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Listwy zgrzewające: 2x 620 mm. Wydajność pompy Busch: 63 m3/godz.
Wymiary komory: 620 mm x 400 mm x 240 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Listwy zgrzewające: 2x 550 mm. Wydajność pompy Busch: 100 m3/godz.
Wymiary komory: 550 mm x 700 mm x 235 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Idealna do pakowania jedzenia na wynos, z krawędziowym wycinaniem
folii i możliwością pakowania w modyfikowanej atmosferze ochronnej.
Profesjonalne urządzenie do uboju lub mechanicznego oszałamiania
zwierząt rzeźnych przed ubojem. Zwierzęta: byk, krowa, cielak i koń.
Piła ubojowa z taśmą tnącą i silnikiem o mocy 2,3 kW, z wodnym systemem
mycia i schładzania. Do przepoławiania bydła rogatego i trzody chlewnej.
netto
58 319,70 zł
brutto
71 733,23 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Listwy zgrzewające: 2x 620 mm. Wydajność pompy Busch: 100 m3/godz.
Wymiary komory: 620 mm x 500 mm x 240 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Listwy zgrzewające: 2x 620 mm. Wydajność pompy Busch: 100 m3/godz.
Wymiary komory: 620 mm x 500 mm x 240 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Wysokowydajna wilkomieszałka, idealna do zastosowania w supermarketach i przemyśle mięsnym, łącząca dobre mieszanie i mielenie.
netto
65 275,56 zł
brutto
80 288,94 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Listwy zgrzewające: 2x 660 mm. Wydajność pompy Busch: 160 m3/godz.
Wymiary komory: 660 mm x 760 mm x 280 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Listwy zgrzewające: 1050 + 620 mm. Wydajność pompy Busch: 160 m3/h.
Wymiary komory: 1050 mm x 620 mm x 280 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Listwy zgrzewające: 2x 620 mm. Wydajność pompy Busch: 160 m3/godz.
Wymiary komory: 620 mm x 750 mm x 250 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Listwy zgrzewające: 2x 620 mm. Wydajność pompy Busch: 160 m3/godz.
Wymiary komory: 620 mm x 750 mm x 250 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Listwy zgrzewające: 1050 + 620 mm. Wydajność pompy Busch: 160 m3/h.
Wymiary komory: 1050 mm x 620 mm x 280 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Listwy zgrzewające: 2x 880 mm. Wydajność pompy Busch: 300 m3/godz.
Wymiary komory: 880 mm x 870 mm x 280 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Próżniowy układ ssący do czystej i higienicznej ekstrakcji rdzenia.
Pozwala na pełne usunięcie pozostałości miękkich kości, krwi i wody.
Wykonana ze stali nierdz. AISI 304, sterowana 7" panelem dotykowym
wielofunkcyjna pakowarka żywności, na praktycznym, mobilnym stanowisku.
Listwy zgrzewające: 2x 840 mm. Wydajność pompy Busch: 300 m3/godz.
Wymiary komory: 840 mm x 830 mm x 255 mm (H). Czas cyklu: 10-30 sek.
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!