Masarstwo to sztuka, a każda sztuka wymaga umiejętności, talentu i odpowiednich warunków do rozwoju. Czynnik ludzki jest w tym przypadku niezwykle istotny, ale wymaga on wsparcia odpowiednich narzędzi, dzięki którym produkowane w Twoim zakładzie mięso będzie z łatwością rozpoznawane przez klientów.
Na Gastrosilesia.pl mamy wszystkie narzędzia do przemysłu mięsnego. Pełen asortyment otwierają maszyny i urządzenia do przetwarzania mięsa, noże rzeźnicze, stalki i ostrzałki, pakowarki i urządzenia pomiarowe. W swojej ofercie posiadamy także sprzęt, bez którego nie mógłby się obyć żaden zakład mięsny: materiały eksploatacyjne, środki higieniczne, akcesoria transportowe i pakowarki. Miłośnikom domowych sposobów obrabiania mięsa proponujemy wędzarnie domowe.
Szeroki asortyment produktów sprawia, że każdy miłośnik dobrej jakości mięsa - niezależnie od tego, czy przygotowuje je w zakładzie masarskim, restauracji czy domowym zaciszu - znajdzie na naszej stornie internetowej produkt idealnie odpowiadający swoim potrzebom.
Pistolet do uboju lub oszałamiania, do ekstremalnie dużych zwierząt,
np. bardzo ciężkie wieprze, większe byki/ buhaje, ciężkie krowy oraz konie.
Wykonana ze stali nierdz. AISI 304, sterowana 7" panelem dotykowym
wielofunkcyjna pakowarka żywności, na mobilnym, obrotowym stanowisku.
Listwy zgrzewające: 2x 1100 mm. Wydajność pompy Busch: 300 m3/godz.
Wymiary komory: 1100 mm x 730 mm x 280 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Listwy zgrzewające: 2x 1100 mm. Wydajność pompy Busch: 300 m3/godz.
Wymiary komory: 1100 mm x 730 mm x 280 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Listwy zgrzewające: 2x 1100 mm. Wydajność pompy Busch: 300 m3/godz.
Wymiary komory: 1100 mm x 730 mm x 280 mm (H). Czas cyklu: 15-40 sek.
Listwy zgrzewające: 2x 840 mm. Wydajność pompy Busch: 300 m3/godz.
Wymiary komory: 840 mm x 890 mm x 220 mm (H). Czas cyklu: 30-50 sek.
Automatyczna maszyna pakująca z serii Perseus cechuje się wysoką jakością i dużą wydajnością oraz wykonuje około 10 cykli na minutę w technologii MAP.
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!