32 770 87 87

PON. - PT. 08:00 - 16:00

Napisz do nas

[email protected]

0

Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa BIZERBA S 111 Plus, napęd

Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa BIZERBA S 111 Plus, napęd

ID: GS003133
Nr sys: Z018373

producent:

logo-producenta

 

Krótki opis produktu:

Profesjonalne, wysokowydajne urządzenie, służące do przygotowania, skruszania, nacinania, rozcinania na paseczki oraz zmiękczania mięsa.

ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Dostawa już od 20 zł

cena netto

8 836,00 zł

brutto

10 868,28

ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Ilość:

Negocjuj cenę

Zapytaj o produkt

Kup części zamienne

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJKupuj więcej za mniej

Opis produktu

Napęd Steaker S 111 Plus, to doskonałe urządzenie do rozcinania w paseczki i zmiękczania mięsa. Nadaje się również do przygotowywania świeżych sałatek z kiełbas, mięsa i sera oraz do cięcia warzyw, jarzyn i owoców. Urządzenie charakteryzuje się wysoką wydajnością i nader łatwą obsługą. Zaprojektowane jest do codziennej, intensywnej pracy. Zastosowany tu wysokosprawny silnik prądu zmiennego z systemem chłodzenia wewnętrznego oraz specjalnym napędem pasowym, zapewni odpowiednią, efektywną liczbę obrotową zainstalowanej przystawce, umożliwiając właściwe przygotowanie produktu. Korpus steakera wykonano z aluminium. Maszyna dysponuje zintegrowanym z pokrywą, dużym otworem wlotowym. Jest prosta w obsłudze i niezwykle szybka w tzw. gruntownym czyszczeniu. Wykorzystane w skruszaczu mechaniczne urządzenia zabezpieczające, jak i instalacje elektryczne, spełniają normy higieny i bezpieczeństwa oraz wszelkie wymogi, zgodne z europejskimi wytycznymi, dotyczącymi budowy i obsługi maszyn.

Podana na stronie cena dotyczy tylko i wyłącznie samego napędu Bizerba S 111 Plus.

Na zamówienie, do urządzenia dokupić można odpowiednią, funkcjonalną wkładkę tnącą:
- wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa,
- wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków,
- wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek.

Specyfikacja techniczna

Wymiary;
Szerokość: 350 mm,
Długość: 405 mm,
Wysokość: 456 mm,
Wymiary wkładki: 300x190x230 mm,
Maks. grubość płatu mięsa: do 30 mm,
Maks. szerokość płatu mięsa: 195 mm,
Liczba obrotów wkładek tnących: 100 obr./min.
Zasilanie: 230 V / 50 Hz,
Moc silnika: 370 W,
Waga: (z wkładką) 25 kg.

Powiązane produkty i akcesoria

Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien

cena netto

3539.10 zł

Dodaj
Wkład BIZERBA S 021 4mm do cięcia w paski

cena netto

4700.00 zł

Dodaj
Wkład BIZERBA S 021 6mm do cięcia w paski

cena netto

5362.75 zł

Dodaj

VADEMECUM

newsletter

Jeśli chcesz być na bieżąco z naszymi ofertami specjalnymi, zapisz się na nasz newsletter!

Płatności wspiera

 

W dostawie pomagają

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!