Steaker RM-ST11, to bardzo wytrzymałe, profesjonalne urządzenie, przeznaczone do pracy ciągłej.
Służy do rozbijania i nacinania mięsa w sposób mechaniczny, co umożliwia przygotowywanie wielu
porcji mięsa w bardzo krótkim czasie. Metoda ta pozwala na skrócenie czasu pracy personelu oraz
zmniejszenie ilości używanych przypraw. Nacięte mięso utrzymuje swoją naturalną soczystość, także
zwiększa się jego kruchość. Skrócony czas obróbki termicznej przygotowanych na steakerze produktów,
pozwala na oszczędność gazu lub energii elektrycznej nawet do 35%.
W zestawie przystawki: nacinająca i zgniatająca. Przystawka nacinająca posiada 2 wałki z tarczami
nożowymi (28 sztuk na każdym wałku). Przystawka zgniatająca posiada 2 walce ugniatające, wykonane
z tworzywa sztucznego. Prosta budowa steakera umożliwia łatwy demontaż elementów w celu czyszczenia.