Tradycyjne amerykańskie jedzenie szturmem podbija serca polskich konsumentów. Jak grzyby po deszczu wyrastają nowe restauracje serwujące grillowane żeberka, krążki cebulowe, soczysty bekon oraz… piętrowe hamburgery! Szczególnie to ostatnie danie cieszy się ogromnym zainteresowaniem konsumentów, którzy uwielbiają znakomitej jakości mięso z dodatkiem warzyw, zamknięte w bułce obsypanej sezamem. Prowadzisz restaurację i chcesz postawić na najwyższej jakości akcesoria do wyrobu tradycyjnych amerykańskich dań? Profesjonalne formy do hamburgerów – okrągłe, owalne, kwadratowe lub w kształcie serca – pozwolą Ci szybko przygotować kotlety z mięsa mielonego, które zachwycą klientów niepowtarzalnym smakiem. Zainwestuj w najlepsze akcesoria, dzięki którym stworzysz autorskie przepisy na znakomite dania.
Prasy do hamburgerów to niezwykle istotny element wyposażenia każdej restauracji serwującej dania kuchni amerykańskiej. Dzięki profesjonalnym urządzeniom, których elementy wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej, błyskawicznie uformujesz smaczne kotlety, a Twoi klienci będą zajadać się pysznymi hamburgerami.
Poręczny tłuczek szefa kuchni Victor ProChef z 56 ostrzami jest połączeniem tradycyjnego tłuczka i profesjonalnego, opatentowanego siekacza do mięsa.
Poręczny tłuczek szefa kuchni Victor ProChef z 56 ostrzami jest połączeniem tradycyjnego tłuczka i profesjonalnego, opatentowanego siekacza do mięsa.
netto
137,00 zł
brutto
168,51 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Obudowa S-1000 to podstawowe urządzenie steakera za pomocą którego
do napędu można zamocować nacinarkę SN-1000 lub kotleciarkę SZ-1000.
netto
999,00 zł
brutto
1 228,77 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Moduł kotleciarki, służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Do zastosowania z wilkami do mięsa, modelami TC12 oraz TC22.
netto
1 510,00 zł
brutto
1 857,30 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Profesjonalna kotleciarka elektryczna do mięsa jest wykonana ze stali nierdzewnej i przeznaczona do różnego rodzaju punktów gastronomicznych.
netto
1 896,00 zł
brutto
2 332,08 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
netto
2 150,00 zł
brutto
2 644,50 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Przystawka zgniatająca, do szybszego skruszania płatów, zastępuje
tradycyjny tłuczek do mięsa. Wielkość zgniatanego mięsa do 15 mm.
netto
3 366,00 zł
brutto
4 140,18 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Przystawka zgniatająca, do szybszego skruszania płatów, zastępuje
tradycyjny tłuczek do mięsa. Wielkość zgniatanego mięsa: 15-22 mm.
netto
3 366,00 zł
brutto
4 140,18 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania
mięsa, przeznaczonego do krótkotrwałego podsmażania.
netto
3 539,10 zł
brutto
4 353,09 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Przystawka nacinająca do steakera Bizerba S 111 Plus, służąca
do przygotowywania mięsa, do zmiękczania i spajania kawałków.
netto
3 656,60 zł
brutto
4 497,62 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Wałki nożowe, wkład do wstępnego przygotowywania potraw mięsnych,
służące do zmiękczania płatów mięsa, poprzez nacinanie masy włóknistej.
netto
3 727,10 zł
brutto
4 584,33 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
netto
3 800,00 zł
brutto
4 674,00 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.
netto
4 026,00 zł
brutto
4 951,98 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
netto
4 200,00 zł
brutto
5 166,00 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek
z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.
netto
4 230,00 zł
brutto
5 202,90 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.
netto
4 290,00 zł
brutto
5 276,70 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Wałki nożowe, wkład do wstępnego przygotowywania potraw mięsnych,
służące do zmiękczania płatów mięsa, poprzez nacinanie masy włóknistej.
netto
4 479,10 zł
brutto
5 509,29 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.
netto
4 620,00 zł
brutto
5 682,60 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek
z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.
netto
4 634,20 zł
brutto
5 700,07 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek
z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.
netto
4 700,00 zł
brutto
5 781,00 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!