Tradycyjne amerykańskie jedzenie szturmem podbija serca polskich konsumentów. Jak grzyby po deszczu wyrastają nowe restauracje serwujące grillowane żeberka, krążki cebulowe, soczysty bekon oraz… piętrowe hamburgery! Szczególnie to ostatnie danie cieszy się ogromnym zainteresowaniem konsumentów, którzy uwielbiają znakomitej jakości mięso z dodatkiem warzyw, zamknięte w bułce obsypanej sezamem. Prowadzisz restaurację i chcesz postawić na najwyższej jakości akcesoria do wyrobu tradycyjnych amerykańskich dań? Profesjonalne formy do hamburgerów – okrągłe, owalne, kwadratowe lub w kształcie serca – pozwolą Ci szybko przygotować kotlety z mięsa mielonego, które zachwycą klientów niepowtarzalnym smakiem. Zainwestuj w najlepsze akcesoria, dzięki którym stworzysz autorskie przepisy na znakomite dania.
Prasy do hamburgerów to niezwykle istotny element wyposażenia każdej restauracji serwującej dania kuchni amerykańskiej. Dzięki profesjonalnym urządzeniom, których elementy wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej, błyskawicznie uformujesz smaczne kotlety, a Twoi klienci będą zajadać się pysznymi hamburgerami.
Poręczny tłuczek szefa kuchni Victor ProChef z 56 ostrzami jest połączeniem tradycyjnego tłuczka i profesjonalnego, opatentowanego siekacza do mięsa.
netto
123,75 zł
brutto
152,21 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Moduł kotleciarki, służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Do zastosowania z wilkami do mięsa, modelami TC12 oraz TC22.
netto
2 600,00 zł
brutto
3 198,00 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania
mięsa, przeznaczonego do krótkotrwałego podsmażania.
netto
3 539,10 zł
brutto
4 353,09 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Przystawka nacinająca do steakera Bizerba S 111 Plus, służąca
do przygotowywania mięsa, do zmiękczania i spajania kawałków.
netto
3 656,60 zł
brutto
4 497,62 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.
Wałki nożowe, wkład do wstępnego przygotowywania potraw mięsnych,
służące do zmiękczania płatów mięsa, poprzez nacinanie masy włóknistej.
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Steaker przeznaczony do obróbki każdego rodzaju mięsa, a w szczególności drobiu, wieprzowiny i wołowiny do grillowania, smażenia czy marynowania.
netto
4 700,00 zł
brutto
5 781,00 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek
z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.
Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek
z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.
netto
5 362,75 zł
brutto
6 596,18 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Wałki nożowe, wkład do wstępnego przygotowywania potraw mięsnych,
służące do zmiękczania płatów mięsa, poprzez nacinanie masy włóknistej.
netto
5 365,50 zł
brutto
6 599,57 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Steaker do mięsa znajdujący zastosowanie w małych zakładach przetwórstwa mięsnego, gastronomii, sklepach itp.
netto
7 717,50 zł
brutto
9 492,53 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Urządzenie do obróbki mięsa, do skruszenia i cięcia, zmiękczania, nacinania
i wstępnego przygotowywania potraw mięsnych, np. kotletów schabowych.
netto
8 036,25 zł
brutto
9 884,59 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Urządzenie wielofunkcyjne do cięcia w paseczki i zmiękczania mięsa w trybie pracy ciągłej.
netto
8 413,00 zł
brutto
10 347,99 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Profesjonalne, wysokowydajne urządzenie, służące do przygotowania, skruszania, nacinania, rozcinania na paseczki oraz zmiękczania mięsa.
netto
8 836,00 zł
brutto
10 868,28 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Niezastąpiona w zakładach gastronomicznych podczas produkcji znakomitej większości dań z mięs wołowych, wieprzowych i drobiowych.
netto
22 400,00 zł
brutto
27 552,00 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Prasa do mięsa gwarantuje cienkie, kruche mięso i drób bez utraty wagi.
netto
23 700,00 zł
brutto
29 151,00 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!