0

Skruszacze mięsa (steaker) - lista produktów

AKTYWNE FILTRY: Brak
Tłuczek, siekacz zmiękczający do mięsa, 56 noży

Tłuczek, siekacz zmiękczający do mięsa, 56 noży

Tłuczek do skruszania mięsa. Należy zachować ostrozność przy myciu - bardzo ostre noże.

netto

101,20 zł

brutto

124,48 zł

Przystawka 975329 do kotleciarki elektrycznej 975305

Przystawka 975329 do kotleciarki elektrycznej 975305

Przystawka do kotleciarki, przeznaczona do obróbki mięsa drobiowego.

netto

487,00 zł

brutto

599,01 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Podstawa do prasy, kotleciarki do mięsa KOT-4

Podstawa do prasy, kotleciarki do mięsa KOT-4

Wykonana ze stali nierdzewnej, solidna podstawa pod kotleciarkę.

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJ

netto

650,00 zł

brutto

799,50 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Obudowa steakera S-1000 do kotleciarki, nacinarki, przecinarki

Obudowa steakera S-1000 do kotleciarki, nacinarki, przecinarki

Obudowa wysokowydajnego urządzenia, służącego do obróbki mięsa.
Wszystkie elementy metalowe obudowy wykonano ze stali nierdzewnej.

netto

859,00 zł

brutto

1 056,57 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Moduł kotleciarki, steaker do mięsa KM27

Moduł kotleciarki, steaker do mięsa KM27

Moduł kotleciarki, służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Do zastosowania z wilkami do mięsa, modelami TC12 oraz TC22.

netto

1 090,00 zł

brutto

1 340,70 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Przystawka 975312 do kotleciarki elektrycznej 975305

Przystawka 975312 do kotleciarki elektrycznej 975305

Przystawka do kotleciarki, do przygotowania mięsa na shoarmę (szałarmę).

netto

1 274,00 zł

brutto

1 567,02 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa VICTOR MANUAL

Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa VICTOR MANUAL

Napędzany korbą mechanizm do szybkiej i ekonomicznej obróbki mięsa.
Zastosowane 2 wałki po 37 noży nacinających, zapewnią efektywność pracy.

netto

1 349,00 zł

brutto

1 659,27 zł

Steaker, kotleciarka SZ-1000, moduł kotleciarki

Steaker, kotleciarka SZ-1000, moduł kotleciarki

Moduł kotleciarki, do przygotowania mięsa na steki, kotlety, bitki itp.

netto

1 509,00 zł

brutto

1 856,07 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Steaker, nacinarka SN-1000, moduł nacinarki

Steaker, nacinarka SN-1000, moduł nacinarki

Moduł nacinarki, do przygotowania mięsa na steki, kotlety, bitki itp.

netto

1 639,00 zł

brutto

2 015,97 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Stolik pod prasę do mięsa, kotleciarkę KT-ALP

Stolik pod prasę do mięsa, kotleciarkę KT-ALP

Wykonany ze stali nierdzewnej, solidny stolik do kotleciarki.

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJ

netto

1 950,00 zł

brutto

2 398,50 zł

Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa 975305, elektryczna

Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa 975305, elektryczna

Profesjonalny steaker, z przystawką do mięsa wołowego i wieprzowego.
Idealny do restauracji, sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych.

netto

1 987,00 zł

brutto

2 444,01 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Skruszacz do mięsa, steaker, tenderyzator, kotleciarka elektryczna, VICTOR 721570

Skruszacz do mięsa, steaker, tenderyzator, kotleciarka elektryczna, VICTOR 721570

Profesjonalne urządzenie do mechanicznego rozbijania i zmiękczania mięsa,
z przystawką nacinającą w standardzie. Wydajność: do 420 kotletów/godz.

netto

2 399,00 zł

brutto

2 950,77 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa KM27

Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa KM27

Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.

netto

2 469,00 zł

brutto

3 036,87 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Wkład BIZERBA S 012 do steakera S 111 Plus

Wkład BIZERBA S 012 do steakera S 111 Plus

Przystawka nacinająca do steakera Bizerba S 111 Plus, służąca
do przygotowywania mięsa, do zmiękczania i spajania kawałków.

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJ

netto

2 610,00 zł

brutto

3 210,30 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Walec tnący 6,8mm, wkładka SSWD 6,8 do Steakera FM 35, dwuwalcowa

Walec tnący 6,8mm, wkładka SSWD 6,8 do Steakera FM 35, dwuwalcowa

Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJ




ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ

Walec tnący 9,6mm, wkładka SSWD 9,6 do Steakera FM 35, dwuwalcowa

Walec tnący 9,6mm, wkładka SSWD 9,6 do Steakera FM 35, dwuwalcowa

Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJ




ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ

Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa Victor EL

Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa Victor EL

Kotleciarka do szybkiego i ekonomicznego przygotowania płatów mięsa
o odpowiedniej wielkości i grubości, takich jak: kotlety, filety, steki, bitki itp.

netto

2 799,00 zł

brutto

3 442,77 zł

Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien

Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien

Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania
mięsa, przeznaczonego do krótkotrwałego podsmażania.

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJ

netto

2 915,00 zł

brutto

3 585,45 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Walec tnący 4,8mm, wkładka SSWD 4,8 do Steakera FM 35, dwuwalcowa

Walec tnący 4,8mm, wkładka SSWD 4,8 do Steakera FM 35, dwuwalcowa

Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJ




ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ

Walec tnący 3,3mm, wkładka SSWD 3,3 do Steakera FM 35, dwuwalcowa

Walec tnący 3,3mm, wkładka SSWD 3,3 do Steakera FM 35, dwuwalcowa

Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJ




ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ

 

Tradycyjne amerykańskie jedzenie szturmem podbija serca polskich konsumentów. Jak grzyby po deszczu wyrastają nowe restauracje serwujące grillowane żeberka, krążki cebulowe, soczysty bekon oraz… piętrowe hamburgery! Szczególnie to ostatnie danie cieszy się ogromnym zainteresowaniem konsumentów, którzy uwielbiają znakomitej jakości mięso z dodatkiem warzyw, zamknięte w bułce obsypanej sezamem. Prowadzisz restaurację i chcesz postawić na najwyższej jakości akcesoria do wyrobu tradycyjnych amerykańskich dań? Profesjonalne formy do hamburgerów – okrągłe, owalne, kwadratowe lub w kształcie serca – pozwolą Ci szybko przygotować kotlety z mięsa mielonego, które zachwycą klientów niepowtarzalnym smakiem. Zainwestuj w najlepsze akcesoria, dzięki którym stworzysz autorskie przepisy na znakomite dania.
Prasy do hamburgerów to niezwykle istotny element wyposażenia każdej restauracji serwującej dania kuchni amerykańskiej. Dzięki profesjonalnym urządzeniom, których elementy wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej, błyskawicznie uformujesz smaczne kotlety, a Twoi klienci będą zajadać się pysznymi hamburgerami.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!