Tradycyjne amerykańskie jedzenie szturmem podbija serca polskich konsumentów. Jak grzyby po deszczu wyrastają nowe restauracje serwujące grillowane żeberka, krążki cebulowe, soczysty bekon oraz… piętrowe hamburgery! Szczególnie to ostatnie danie cieszy się ogromnym zainteresowaniem konsumentów, którzy uwielbiają znakomitej jakości mięso z dodatkiem warzyw, zamknięte w bułce obsypanej sezamem. Prowadzisz restaurację i chcesz postawić na najwyższej jakości akcesoria do wyrobu tradycyjnych amerykańskich dań? Profesjonalne formy do hamburgerów – okrągłe, owalne, kwadratowe lub w kształcie serca – pozwolą Ci szybko przygotować kotlety z mięsa mielonego, które zachwycą klientów niepowtarzalnym smakiem. Zainwestuj w najlepsze akcesoria, dzięki którym stworzysz autorskie przepisy na znakomite dania.
Prasy do hamburgerów to niezwykle istotny element wyposażenia każdej restauracji serwującej dania kuchni amerykańskiej. Dzięki profesjonalnym urządzeniom, których elementy wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej, błyskawicznie uformujesz smaczne kotlety, a Twoi klienci będą zajadać się pysznymi hamburgerami.
Poręczny tłuczek szefa kuchni Victor ProChef z 56 ostrzami jest połączeniem tradycyjnego tłuczka i profesjonalnego, opatentowanego siekacza do mięsa.
netto
104,00 zł
brutto
127,92 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Poręczny tłuczek szefa kuchni Victor ProChef z 56 ostrzami jest połączeniem tradycyjnego tłuczka i profesjonalnego, opatentowanego siekacza do mięsa.
netto
104,00 zł
brutto
127,92 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Przystawka do kotleciarki, przeznaczona do obróbki mięsa drobiowego.
netto
699,00 zł
brutto
859,77 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 7 DNI
Obudowa S-1000 to podstawowe urządzenie steakera za pomocą którego
do napędu można zamocować nacinarkę SN-1000 lub kotleciarkę SZ-1000.
netto
1 019,00 zł
brutto
1 253,37 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Moduł kotleciarki, służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Do zastosowania z wilkami do mięsa, modelami TC12 oraz TC22.
netto
1 190,00 zł
brutto
1 463,70 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 7 DNI
Przystawka do kotleciarki, do przygotowania mięsa na shoarmę (szałarmę).
netto
1 799,00 zł
brutto
2 212,77 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 7 DNI
netto
1 950,00 zł
brutto
2 398,50 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 7 DNI
Zespół napędowy może współpracować z zespołem mielącym lub steakerem. Ułatwia szybkie rozdrabnianie mięsa surowego i gotowanego, słoniny, ryb itp.
netto
2 149,00 zł
brutto
2 643,27 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Profesjonalny steaker, z przystawką do mięsa wołowego i wieprzowego.
Idealny do restauracji, sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych.
netto
2 299,00 zł
brutto
2 827,77 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 7 DNI
Profesjonalna kotleciarka elektryczna do mięsa jest wykonana ze stali nierdzewnej i przeznaczona do różnego rodzaju punktów gastronomicznych.
netto
2 500,00 zł
brutto
3 075,00 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
netto
2 635,00 zł
brutto
3 241,05 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 7 DNI
Przystawka nacinająca do steakera Bizerba S 111 Plus, służąca
do przygotowywania mięsa, do zmiękczania i spajania kawałków.
netto
3 008,00 zł
brutto
3 699,84 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
netto
3 145,00 zł
brutto
3 868,35 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 7 DNI
Zestaw promocyjny składa się z napędu robota kuchennego z podstawką EM-11EP oraz obudowy przystawki steakera S-1000.
netto
3 168,00 zł
brutto
3 896,64 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania
mięsa, przeznaczonego do krótkotrwałego podsmażania.
netto
3 337,00 zł
brutto
4 104,51 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 10 DNI
Przystawka zgniatająca, do szybszego skruszania płatów, zastępuje
tradycyjny tłuczek do mięsa. Wielkość zgniatanego mięsa do 15 mm.
netto
3 366,00 zł
brutto
4 140,18 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 14 DNI
Przystawka zgniatająca, do szybszego skruszania płatów, zastępuje
tradycyjny tłuczek do mięsa. Wielkość zgniatanego mięsa: 15-22 mm.
netto
3 366,00 zł
brutto
4 140,18 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 14 DNI
Wałki nożowe, wkład do wstępnego przygotowywania potraw mięsnych,
służące do zmiękczania płatów mięsa, poprzez nacinanie masy włóknistej.
netto
3 388,00 zł
brutto
4 167,24 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 14 DNI
Przystawka do precyzyjnego cięcia w paski mięsa, kiełbas, sera, itp.
Dwa walce tnące przystawki, zapewnią uzyskanie oczekiwanego efektu.
netto
4 026,00 zł
brutto
4 951,98 zł
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
CZAS REALIZACJI DO 14 DNI
Wałki nożowe, wkład do wstępnego przygotowywania potraw mięsnych,
służące do zmiękczania płatów mięsa, poprzez nacinanie masy włóknistej.
netto
4 070,00 zł
brutto
5 006,10 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!