0

Sous-Vide - lista produktów

AKTYWNE FILTRY: Brak
Urządzenie Sous-vide GN 2/3, 225264

Urządzenie Sous-vide GN 2/3, 225264

Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni. Pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia.

netto

899,00 zł

brutto

1 105,77 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 5 DNI

Cyrkulator do gotowania Sous-Vide 1,4kW

Cyrkulator do gotowania Sous-Vide 1,4kW

Idealny do gotowania w kąpieli wodnej przy dokładnie kontrolowanej temperaturze, zapewnia stabilność temperatury w zakresie -0,1 st. C do +0,2 st. C.

netto

1 359,20 zł 1 155,00 zł

brutto

1 671,82 zł 1 420,65 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 5 DNI

Urządzenie do gotowania próżniowego Sous-Vide

Urządzenie do gotowania próżniowego Sous-Vide

Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych w woreczki próżniowe.

netto

1 199,00 zł

brutto

1 474,77 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 5 DNI

Cyrkulator do sous vide 2000W Smart Vide

Cyrkulator do sous vide 2000W Smart Vide

Profesjonalny, wysoce precyzyjny cyrkulator z mieszadłem.

netto

4 381,00 zł

brutto

5 388,63 zł

DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Piec do gotowania w niskich temperaturach, 225479

Piec do gotowania w niskich temperaturach, 225479

Rewelacyjny piec do gotowania w niskich temperaturach marki Hendi. Urządzenie powinno znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni. Pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia.

netto

4 499,00 zł

brutto

5 533,77 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 5 DNI

Marynowarka MR - 12 L

Marynowarka MR - 12 L

Samodzielne urządzenie służące do marynowania mięsa za pomocą ultradźwięków.

netto

10 080,00 zł

brutto

12 398,40 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 5 DNI

Urządzenie Sous-vide, CSVT - 66 EM

Urządzenie Sous-vide, CSVT - 66 EM

Nowoczesne urządzenie nadążające za trendami niskotemperaturowej obróbki potraw.

netto

11 120,00 zł

brutto

13 677,60 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 5 DNI

Urządzenie Sous-vide, CSVT - 76 ET

Urządzenie Sous-vide, CSVT - 76 ET

Nowoczesne urządzenie nadążające za trendami niskotemperaturowej obróbki potraw.

netto

11 520,00 zł

brutto

14 169,60 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 5 DNI

 

Kto z nas nie lubi raczyć swojego podniebienia delikatną cielęciną, wyśmienitą wołowiną, wieprzowiną, kruchym drobiem lub soczystymi warzywami? Kulinarni mistrzowie od lat próbowali znaleźć idealną metodę obróbki tych produktów spożywczych, która wydobędzie ich niesamowity smak i pozwoli zachować naturalną jakość. Metoda gotowania próżniowego sous-vide sprawdziła się idealnie, pozwalając na stworzenie wyśmienitych potraw o zachwycającym smaku. Chcesz uraczyć gości swojego lokalu gastronomicznego wspaniałymi potrawami? A może prowadzisz zakład przetwórstwa spożywczego? Zainwestuj w dostępne na naszej stronie urządzenia do gotowania sous-vide, a stworzysz wyborne potrawy rozpływające się w ustach, które docenią wszyscy koneserzy wykwintnego smaku. Gotowanie próżniowe musi odbywać się zgodnie z określonymi zasadami – wymagana jest stosunkowo niska temperatura wody, a także specjalne woreczki próżniowe. Właśnie dlatego niezwykle ważnym elementem całego procesu są cyrkulatory kuchenne umożliwiające precyzyjne ustawienie żądanej temperatury. Skorzystaj z oferty sklepu Gastrosilesia.pl i stwórz wybitne dania!

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!