Lokale gastronomiczne do sprawnej pracy potrzebują wielu urządzeń, które na co dzień nie są spotykane w przeciętnej polskiej kuchni. Jednym z takich sprzętów są profesjonalne stoły grzewcze, które możemy podzielić na trzy rodzaje: elektryczne, gazowe i parowe. Służą one do utrzymywania odpowiedniej temperatury potraw oraz talerzy przed wydaniem ich klientom. Na naszej stronie Gastrosilesia.pl znajdziesz szeroki wybór tych praktycznych urządzeń wykonanych z wytrzymałej stali nierdzewnej o właściwościach kwasoodpornych. Z pozoru przypominają one tradycyjne stoły, jednak wnętrze urządzenia kryje specjalne grzejniki, termostaty oraz wentylatory pomagające zachować odpowiednią temperaturę serwowanych potraw – w przedziale 30–90 stopni Celsjusza. Stoły podgrzewcze posiadają także kontrolki sygnalizacyjne, a perforowane ścianki pomagają utrzymać optymalny poziom wentylacji.
Lista jest pusta.
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!