Wykonana ze specjalnego, przypominającego gumę, termoplastycznego tworzywa (TPE) łopatka cukiernicza. Zastosowane tworzywo jest materiałem wytrzymałym, odpornym na temperatury w zakresie od -20°C do +100°C. Artykuł nadaje się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
Mocna i wytrzymała na uderzenia, bezpieczna dla żywności, higieniczna i wyjątkowo odporna na zabrudzenia szpatuła
ręczna z serii przyborów cukierniczych Eco Line, z uchwytem, wykonanym z białego tworzywa sztucznego (polistyrenu),
z praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem do zawieszania i łopatką (wybierakiem), wykonaną z nowoczesnego
tworzywa EVA, materiału o cechach hydrofobowych, odpornego na działanie temperatury w zakresie od -50° do +75°C
(krótkotrwale do maksymalnie +80°C). Szpatułę po użyciu daje się łatwo i szybko wymyć pod bieżącą, gorącą wodą.
Wykonana z bezpiecznego podczas kontaktu z żywnością ABS-u, doskonała do profesjonalnych zadań łopatka. Zastosowane tworzywo jest materiałem wytrzymałym, odpornym na temperatury w zakresie od -30°C do +95°C. Artykuł nadaje się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
Mocna i wytrzymała na uderzenia, bezpieczna dla żywności, higieniczna i wyjątkowo odporna na zabrudzenia szpatuła ręczna z serii przyborów cukierniczych Eco Line, z uchwytem, wykonanym z białego tworzywa sztucznego (polistyrenu), z praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem do zawieszania i łopatką (wybierakiem), wykonaną z nowoczesnego tworzywa EVA, materiału o cechach hydrofobowych, odpornego na działanie temperatury w zakresie od -50° do +75°C (krótkotrwale do maksymalnie +80°C). Szpatułę po użyciu daje się łatwo i szybko wymyć pod bieżącą, gorącą wodą.
Wykonana ze specjalnego, przypominającego gumę, termoplastycznego tworzywa (TPE) łopatka cukiernicza. Zastosowane tworzywo jest materiałem wytrzymałym, odpornym na temperatury w zakresie od -20°C do +100°C. Artykuł nadaje się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
Mocna i wytrzymała na uderzenia, bezpieczna dla żywności, higieniczna i wyjątkowo odporna na zabrudzenia szpatuła
ręczna z serii przyborów cukierniczych Eco Line, z uchwytem, wykonanym z białego tworzywa sztucznego (polistyrenu),
z praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem do zawieszania i łopatką (wybierakiem), wykonaną z nowoczesnego
tworzywa EVA, materiału o cechach hydrofobowych, odpornego na działanie temperatury w zakresie od -50° do +75°C
(krótkotrwale do maksymalnie +80°C). Szpatułę po użyciu daje się łatwo i szybko wymyć pod bieżącą, gorącą wodą.
Wykonanana z białego tworzywa sztucznego (polistyrenu), z praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem do zawieszania i łopatką (wybierakiem) z materiału o cechach hydrofobowych, odpornego na działanie temperatury w zakresie od -50° do +75°C (krótkotrwale do maksymalnie +80°C). Szpatułę po użyciu daje się łatwo i szybko wymyć pod bieżącą, gorącą wodą.
Wykonana z miękkiego, elastycznego i co ważniejsze, bezpiecznego podczas kontaktu z żywnością silikonu, doskonała do zadań cukierniczych łopatka, ze solidnym, pałąkowym, wykonanym z polerowanej stali nierdzewnej 18/10 uchwytem. Odporna na temperatury do +110°C. Artykuł nadaje się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
Wytrzymała, bezpieczna dla żywności, higieniczna oraz wyjątkowo trwała, cukiernicza szpatuła do ciasta, z wykonanym
z białego tworzywa (ABS) uchwytem, zakończonym praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem do zawieszania
i białą, wykonaną z termoplastycznego polietylenu (TPE) łopatką, odporną krótkotrwale na temperatury do maks. +100°C.
Szpatułkę po zastosowaniu daje się szybko i łatwo wyczyścić pod bieżącą, gorącą wodą lub też wymyć w zmywarce.
Wytrzymała, bezpieczna dla żywności, higieniczna oraz wyjątkowo trwała, cukiernicza szpatuła do ciasta, wykonana
z białego, termoplastycznego polietylenu (TPE), z uchwytem, zakończonym praktycznym, ułatwiającym czyszczenie
otworkiem do zawieszania. Szpatułka jest odporna krótkotrwale na temperatury do maksymalnie +100°C. Po użyciu
szpatułka daje się szybko i łatwo wyczyścić pod bieżącą, gorącą wodą lub też wymyć w zmywarce.
Mocna i wytrzymała na uderzenia, bezpieczna dla żywności, higieniczna i wyjątkowo odporna na zabrudzenia szpatuła
ręczna z serii przyborów cukierniczych Eco Line, z uchwytem, wykonanym z białego tworzywa sztucznego (polistyrenu),
z praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem do zawieszania i łopatką (wybierakiem), wykonaną z nowoczesnego
tworzywa EVA, materiału o cechach hydrofobowych, odpornego na działanie temperatury w zakresie od -50° do +75°C
(krótkotrwale do maksymalnie +80°C). Szpatułę po użyciu daje się łatwo i szybko wymyć pod bieżącą, gorącą wodą.
Wykonana z bezpiecznych w przypadku kontaktu z żywnością tworzyw sztucznych, stworzona dla cukierników szpatułka.
Łopatkę szpatułki wykonano z silikonu i zaopatrzono w odp. długości, czarną rączkę, zakończoną oczkiem do zawieszania.
Trzonek wykonany został z tworzywa ABS. Szpatułka cukiernicza wytrzymuje temperatury w zakresie -50°C do +220°C,
co czyni z niej doskonałe narzędzie do pieczenia, nawet smażenia, bo może być także używana w garnkach oraz patelniach.
Wykonana z miękkiego, elastycznego i co ważniejsze, bezpiecznego podczas kontaktu z żywnością silikonu, doskonała do zadań cukierniczych łopatka, ze solidnym, pałąkowym, wykonanym z polerowanej stali nierdzewnej 18/10 uchwytem. Odporna na temperatury do +110°C.
Wykonana z polerowanej stali nierdzewnej 18/10, wysokiej jakości, profesjonalna szpatułka cukiernicza, z serii/linii
przyborów kuchennych "Polaris". Szpatułka posiada białą, miękką łopatkę, wykonaną ze silikonu, czyli bezpiecznego
dla żywności tworzywa, odpornego na działanie temperatur w zakresie od -40°C do +210°C. Narzędzie zaopatrzono
również w solidny uchwyt, zakończony satynowaną, rurkową rękojeścią i jak zwykle w przypadku przyborów tej serii
niezwykle przydatnym oczkiem/pętlą do zawieszania szpatułki. Wykończenie uchwytu/rączki narzędzia: satynowana,
polerowana na matowo. Artykuł nadaje się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
Wytrzymała, bezpieczna dla żywności, higieniczna oraz wyjątkowo trwała, cukiernicza szpatuła do ciasta, z wykonanym
z białego tworzywa (ABS) uchwytem, zakończonym praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem do zawieszania
i białą, wykonaną z termoplastycznego polietylenu (TPE) łopatką, odporną krótkotrwale na temperatury do maks. +100°C.
Szpatułkę po zastosowaniu daje się szybko i łatwo wyczyścić pod bieżącą, gorącą wodą lub też wymyć w zmywarce.
Wykonana z białego, niełamliwego, niezwykle wytrzymałego, wzmacnianego włóknem szklanym poliamidu (Exoglass®),
doskonała do mieszania szpatułka z uchwytem i pętelką do zawieszania. Odporna na działanie temperatur do +220°C.
Artykuł nadaje się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
Niezwykle wytrzymała, bezpieczna dla żywności, higieniczna i wyjątkowo odporna na ciepło szpatuła do ciasta, z uchwytem,
wykonanym ze wzmacnianego włóknem szklanym białego poliamidu, z praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem
do zawieszania i elastyczną łopatką (wybierakiem), odporną na temperatury do +220°C (krótkotrwale do maks. +240°C),
wykonaną z niebieskiego silikonu. Szpatułę po użyciu można łatwo i szybko wymyć pod bieżącą, gorącą wodą lub w zmywarce.
Wykonana z wysokopolerowanej stali nierdzewnej 18/0, doskonała do zadań profesjonalnych szpatuła cukiernicza, z serii/linii przyborów kuchennych "Polaris", ze solidnym, satynowanym, rurkowym uchwytem, wykonanym ze stali nierdzewnej 18/10, zakończonym jak zwykle w przypadku przyborów tej serii przydatnym oczkiem do zawieszania. Wykończenie uchwytu/rączki narzędzia: satynowana, polerowana na matowo.
Wykonana z bezpiecznych w przypadku kontaktu z żywnością tworzyw sztucznych, stworzona dla cukierników szpatułka. Łopatkę szpatułki wykonano z silikonu i zaopatrzono w odp. długości, czarną rączkę, zakończoną oczkiem do zawieszania. Trzonek wykonany został z tworzywa ABS. Szpatułka cukiernicza wytrzymuje temperatury w zakresie -50°C do +220°C, co czyni z niej doskonałe narzędzie do pieczenia, nawet smażenia, bo może być także używana w garnkach oraz patelniach.
Szpatułka do mas gorących wykonana z silikonu.
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!