Kto z nas nie lubi raczyć swojego podniebienia delikatną cielęciną, wyśmienitą wołowiną, wieprzowiną, kruchym drobiem lub soczystymi warzywami? Kulinarni mistrzowie od lat próbowali znaleźć idealną metodę obróbki tych produktów spożywczych, która wydobędzie ich niesamowity smak i pozwoli zachować naturalną jakość. Metoda gotowania próżniowego sous-vide sprawdziła się idealnie, pozwalając na stworzenie wyśmienitych potraw o zachwycającym smaku. Chcesz uraczyć gości swojego lokalu gastronomicznego wspaniałymi potrawami? A może prowadzisz zakład przetwórstwa spożywczego? Zainwestuj w dostępne na naszej stronie urządzenia do gotowania sous-vide, a stworzysz wyborne potrawy rozpływające się w ustach, które docenią wszyscy koneserzy wykwintnego smaku. Gotowanie próżniowe musi odbywać się zgodnie z określonymi zasadami – wymagana jest stosunkowo niska temperatura wody, a także specjalne woreczki próżniowe. Właśnie dlatego niezwykle ważnym elementem całego procesu są cyrkulatory kuchenne umożliwiające precyzyjne ustawienie żądanej temperatury. Skorzystaj z oferty sklepu Gastrosilesia.pl i stwórz wybitne dania!
Cyrkulator z uchwytem ze stali nierdzewnej przeznaczony do stopniowego gotowania próżniowego w kąpieli wodnej w niskiej temperaturze 60-95°C.
netto
3 432,00 zł
brutto
4 221,36 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!