32 770 87 87

PON. - PT. 08:00 - 16:00

Napisz do nas

sklep@gastrosilesia.pl

0

Urządzenie Sous-vide, CSVT - 66 EM

Urządzenie Sous-vide, CSVT - 66 EM

ID: GS200792
Nr sys:

producent:

logo-producenta

 

Krótki opis produktu:

Nowoczesne urządzenie nadążające za trendami niskotemperaturowej obróbki potraw.

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 5 DNI

Dostawa już od 20 zł

netto

11 287,00 zł

brutto

13 883,01

Ilość:

Zapytaj o leasing

Negocjuj cenę

Zapytaj o produkt

Opis produktu

- zaletą Sous-vide jest perfekcyjnie przygotowana potrawa posiadająca naturalny smak, aromat oraz konsystencję, przy jednoczesnym zachowaniu pełnej wartości odżywczej

- szczególnie dobre rezultaty można osiągnąć przy obróbce mięsa i ryb - mięso jest smaczne, delikatne i wilgotne, czego często nie da się osiągnąć przy tradycyjnym pieczeniu lub smażeniu na patelni

- nie dochodzi do mieszania smaków (jak np. w piekarniku)

- dzięki Sous-vide minimalizuje się straty wagi potrawy - dowiedziono, że nie są większe niż 5%

Specyfikacja techniczna

- wymiary: 600 x 600 x 280 mm

- wymiary wanny: 51 x 31 x 18 cm

- pojemność: 20 l

- zasilanie: 230 V / 50 Hz

- moc: 2,4 kW

- waga: 42 kg

- ilość wanien: 1

- zakres temp.: 0-90 °C

Marynowarka MR - 12 L

netto

10 392,00 zł

brutto

12 782,16

Piec do gotowania w niskich temperaturach, 225479

netto

4 874,30 zł

brutto

5 995,39

Urządzenie Sous-vide GN 2/3, 225264

netto

974,30 zł

brutto

1 198,39

VADEMECUM

newsletter

Jeśli chcesz być na bieżąco z naszymi ofertami specjalnymi, zapisz się na nasz newsletter!

Płatności wspiera

 

W dostawie pomagają

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!