Tradycyjne amerykańskie jedzenie szturmem podbija serca polskich konsumentów. Jak grzyby po deszczu wyrastają nowe restauracje serwujące grillowane żeberka, krążki cebulowe, soczysty bekon oraz… piętrowe hamburgery! Szczególnie to ostatnie danie cieszy się ogromnym zainteresowaniem konsumentów, którzy uwielbiają znakomitej jakości mięso z dodatkiem warzyw, zamknięte w bułce obsypanej sezamem. Prowadzisz restaurację i chcesz postawić na najwyższej jakości akcesoria do wyrobu tradycyjnych amerykańskich dań? Profesjonalne formy do hamburgerów – okrągłe, owalne, kwadratowe lub w kształcie serca – pozwolą Ci szybko przygotować kotlety z mięsa mielonego, które zachwycą klientów niepowtarzalnym smakiem. Zainwestuj w najlepsze akcesoria, dzięki którym stworzysz autorskie przepisy na znakomite dania.
Prasy do hamburgerów to niezwykle istotny element wyposażenia każdej restauracji serwującej dania kuchni amerykańskiej. Dzięki profesjonalnym urządzeniom, których elementy wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej, błyskawicznie uformujesz smaczne kotlety, a Twoi klienci będą zajadać się pysznymi hamburgerami.
Poręczny tłuczek szefa kuchni Victor ProChef z 56 ostrzami jest połączeniem tradycyjnego tłuczka i profesjonalnego, opatentowanego siekacza do mięsa.
netto
123,75 zł
brutto
152,21 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Moduł kotleciarki, służący do nacinania i zmiękczania mięsa. Do zastosowania z wilkami do mięsa, modelami TC12 oraz TC22.
netto
2 600,00 zł
brutto
3 198,00 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Przystawka nacinająca do steakera Bizerba S 111 Plus, służąca do przygotowywania mięsa, do zmiękczania i spajania kawałków.
netto
3 450,00 zł
brutto
4 243,50 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania mięsa, przeznaczonego do krótkotrwałego podsmażania.
netto
3 539,10 zł
brutto
4 353,09 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Wałki nożowe, wkład do wstępnego przygotowywania potraw mięsnych, służące do zmiękczania płatów mięsa, poprzez nacinanie masy włóknistej.
Steaker przeznaczony do obróbki każdego rodzaju mięsa, a w szczególności drobiu, wieprzowiny i wołowiny do grillowania, smażenia czy marynowania.
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.
netto
5 362,75 zł
brutto
6 596,18 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Steaker do mięsa znajdujący zastosowanie w małych zakładach przetwórstwa mięsnego, gastronomii, sklepach itp.
netto
7 053,25 zł
brutto
8 675,50 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Urządzenie do obróbki mięsa, do skruszenia i cięcia, zmiękczania, nacinania i wstępnego przygotowywania potraw mięsnych, np. kotletów schabowych.
Urządzenie wielofunkcyjne do cięcia w paseczki i zmiękczania mięsa w trybie pracy ciągłej.
netto
8 413,00 zł
brutto
10 347,99 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Profesjonalne, wysokowydajne urządzenie, służące do przygotowania, skruszania, nacinania, rozcinania na paseczki oraz zmiękczania mięsa.
netto
9 265,71 zł
brutto
11 396,82 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
netto
22 400,00 zł
brutto
27 552,00 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!