Profesjonalne przygotowywanie potraw wymaga użycia specjalistycznych narzędzi, które przyspieszą pracę i ułatwią wykonanie nawet najbardziej skomplikowanych dań. Poszukujesz wyposażenia do lokalu gastronomicznego? Niezależnie od tego, czy jest to ekskluzywna restauracja, czy stołówka serwująca specjały domowej kuchni, zainwestuj w niezawodne wilki do mięsa, które pozwolą szybko i sprawnie zmielić łopatkę, szynkę wieprzową czy wołowinę. Dostępne w naszej bogatej ofercie urządzenia spełnią oczekiwania najbardziej wymagających klientów – są wykonane z najwyższej jakości materiałów – stali nierdzewnej oraz aluminium, mają przemyślaną konstrukcję i estetyczne wykończenie. Oferujemy profesjonalne wilki do mięsa od renomowanych producentów, którzy dbają o każdy detal urządzeń.
Przygotuj mięso na kotlety mielone, zaserwuj dania kuchni włoskiej, tradycyjne polskie pulpety oraz wiele innych wybornych potraw – dostępne w naszej ofercie maszynki gwarantują znakomite efekty! Urządzenia, które mamy w sprzedaży spełniają kryteria jakości wymagane przez dyrektywy Unii Europejskiej, są też ergonomiczne i łatwo można utrzymać je w czystości. W pełni rozbieralne wilki do mięsa umyjesz szybko i sprawnie! Koniecznie sprawdź asortyment dostępny w sklepie internetowym Gastrosilesia.pl i złóż zamówienie!
netto
895,90 zł
brutto
1 101,96 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Wydajność: 108-150 kg/h. Zasilanie: 230 V. Moc: 0.4 kW. Wykonany
z aluminium i stali nierdzewnej, nowoczesny multiwilk do każdej kuchni.
netto
979,00 zł
brutto
1 204,17 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Wydajność: 100 kg/h. Zasilanie: 230 V. Moc: 0.55 kW.
netto
3 360,00 zł
brutto
4 132,80 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
netto
3 640,00 zł
brutto
4 477,20 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Wydajność: 450 kg/h. Zasilanie: 230/ 400 V. Moc: 1.29 kW. Enterprise.
Wilk ze stali nierdzewnej. Głowica mieląca z anodowanego aluminium.
netto
12 414,90 zł
brutto
15 270,33 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Wilk służy do cięcia mięsa w formie surowej, ugotowanej lub wędzonej. Urządzenie służy również do rozdrabniania przerośniętego mięsa - zimnego lub ciepłego - słoniny, podrobów jak również warzyw na zupę.
netto
14 946,00 zł
brutto
18 383,58 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Wydajność: 800 kg/h. Zasilanie: 230/ 400 V. Moc: 2.2-3.7 kW. Unger.
Trzy sposoby mielenia. Wykonane w całości ze stali nierdzewnej 18/ 10.
netto
16 862,40 zł
brutto
20 740,75 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!