Świeże i aromatyczne, pachnące ziołami i przyprawami dania kuchni śródziemnomorskiej przez ostatnie lata zyskały zdecydowanie na popularności - amatorów potraw z południa Europy jest coraz więcej, a co za tym idzie, punkty oferujące wspomniane specjały rosną jak grzyby po deszczu.
Czy w Twoim lokalu proponujesz swoim gościom flagowe potrawy rodem z Grecji, Włoch czy Turcji lub chcesz poszerzyć obecną kartę dań o południowe przysmaki? A może posiadasz restaurację typu fast food, a w menu ma się pojawić aromatyczny i soczysty gyros? Jeśli tak, to koniecznie zajrzyj na stronę Gastrosilesia.pl i zapoznaj się z szerokim wachlarzem nowoczesnych sprzętów renomowanych producentów, przeznaczonych do przygotowywania gyrosa. W ofercie posiadamy urządzenia do gyrosa marki Potis w wielu różnych rozmiarach oraz mocy grzewczej i wadze obciążenia. W tym także proponujemy dwa warianty zasilania do wyboru – elektryczny lub gazowy, zatem z łatwością dostosujesz urządzenie do warunków instalacyjnych w swojej restauracji. Grille pionowe wykonane z wysokogatunkowej nierdzewnej stali szlachetnej, zapewniającej doskonałą ochronę przed działaniem temperatury i korozją staną się niezbędnym wyposażeniem w twojej kuchni i posłużą bezawaryjnie przez długi czas.
Gyrosy marki Barsher, urządzenia do gyrosa Potis charakteryzują się wysoką jakością. Regularny ruch obrotowy opiekaczy, który można dzięki sterownikom uruchomić w obu kierunkach, sprawia, że mięso jest równomiernie przyrumienione a do tego dopieczone w środku, a goście zachwyceni bogactwem smaku i delikatnością serwowanych dań gyros i kebap.
Zaserwuj swoim gościom rozpływający się w ustach gyros w akompaniamencie chlebka pita, sosu tzatziki i czerwieni pomidorów a wrócą po więcej. A ty zajrzyj na stronę Gastrosilesia.pl po więcej pomysłów jak unowocześnić swój lokal.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 81 cm i ciężarze do 120 kg.
netto
6 128,74 zł
brutto
7 538,35 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
UWAGA. Artykuł dostępny tylko do wyczerpania zapasów.
netto
2 600,00 zł
brutto
3 198,00 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Dodatkowa igła A-3 dedykowana do kebaba elektrycznego DE-3A i kebaba gazowego DG-8A.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 18 cm i ciężarze do 7 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 25 cm i ciężarze do 7 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 43 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 34 cm i ciężarze do 15 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 47 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 81 cm i ciężarze do 120 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!