Świeże i aromatyczne, pachnące ziołami i przyprawami dania kuchni śródziemnomorskiej przez ostatnie lata zyskały zdecydowanie na popularności - amatorów potraw z południa Europy jest coraz więcej, a co za tym idzie, punkty oferujące wspomniane specjały rosną jak grzyby po deszczu.
Czy w Twoim lokalu proponujesz swoim gościom flagowe potrawy rodem z Grecji, Włoch czy Turcji lub chcesz poszerzyć obecną kartę dań o południowe przysmaki? A może posiadasz restaurację typu fast food, a w menu ma się pojawić aromatyczny i soczysty gyros? Jeśli tak, to koniecznie zajrzyj na stronę Gastrosilesia.pl i zapoznaj się z szerokim wachlarzem nowoczesnych sprzętów renomowanych producentów, przeznaczonych do przygotowywania gyrosa. W ofercie posiadamy urządzenia do gyrosa marki Potis w wielu różnych rozmiarach oraz mocy grzewczej i wadze obciążenia. W tym także proponujemy dwa warianty zasilania do wyboru – elektryczny lub gazowy, zatem z łatwością dostosujesz urządzenie do warunków instalacyjnych w swojej restauracji. Grille pionowe wykonane z wysokogatunkowej nierdzewnej stali szlachetnej, zapewniającej doskonałą ochronę przed działaniem temperatury i korozją staną się niezbędnym wyposażeniem w twojej kuchni i posłużą bezawaryjnie przez długi czas.
Gyrosy marki Barsher, urządzenia do gyrosa Potis charakteryzują się wysoką jakością. Regularny ruch obrotowy opiekaczy, który można dzięki sterownikom uruchomić w obu kierunkach, sprawia, że mięso jest równomiernie przyrumienione a do tego dopieczone w środku, a goście zachwyceni bogactwem smaku i delikatnością serwowanych dań gyros i kebap.
Zaserwuj swoim gościom rozpływający się w ustach gyros w akompaniamencie chlebka pita, sosu tzatziki i czerwieni pomidorów a wrócą po więcej. A ty zajrzyj na stronę Gastrosilesia.pl po więcej pomysłów jak unowocześnić swój lokal.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
netto
5 175,86 zł
brutto
6 366,31 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 81 cm i ciężarze do 120 kg.
netto
6 128,74 zł
brutto
7 538,35 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
UWAGA. Artykuł dostępny tylko do wyczerpania zapasów.
netto
2 600,00 zł
brutto
3 198,00 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Dodatkowa igła A-3 dedykowana do kebaba elektrycznego DE-3A i kebaba gazowego DG-8A.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 18 cm i ciężarze do 7 kg.
netto
2 377,88 zł
brutto
2 924,79 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 25 cm i ciężarze do 7 kg.
netto
2 490,49 zł
brutto
3 063,30 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
netto
3 248,44 zł
brutto
3 995,58 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 43 cm i ciężarze do 30 kg.
netto
3 833,18 zł
brutto
4 714,81 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
netto
4 309,61 zł
brutto
5 300,82 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
netto
4 417,88 zł
brutto
5 433,99 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
netto
4 894,31 zł
brutto
6 020,00 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
netto
5 019,94 zł
brutto
6 174,53 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 34 cm i ciężarze do 15 kg.
netto
5 059,00 zł
brutto
6 222,57 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
netto
5 349,11 zł
brutto
6 579,41 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
netto
5 435,74 zł
brutto
6 685,96 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 47 cm i ciężarze do 30 kg.
netto
5 612,00 zł
brutto
6 902,76 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 81 cm i ciężarze do 120 kg.
netto
5 799,56 zł
brutto
7 133,46 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
netto
5 833,00 zł
brutto
7 174,59 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
netto
6 027,00 zł
brutto
7 413,21 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
netto
6 128,74 zł
brutto
7 538,35 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!