Masarstwo to sztuka, a każda sztuka wymaga umiejętności, talentu i odpowiednich warunków do rozwoju. Czynnik ludzki jest w tym przypadku niezwykle istotny, ale wymaga on wsparcia odpowiednich narzędzi, dzięki którym produkowane w Twoim zakładzie mięso będzie z łatwością rozpoznawane przez klientów.
Na Gastrosilesia.pl mamy wszystkie narzędzia do przemysłu mięsnego. Pełen asortyment otwierają maszyny i urządzenia do przetwarzania mięsa, noże rzeźnicze, stalki i ostrzałki, pakowarki i urządzenia pomiarowe. W swojej ofercie posiadamy także sprzęt, bez którego nie mógłby się obyć żaden zakład mięsny: materiały eksploatacyjne, środki higieniczne, akcesoria transportowe i pakowarki. Miłośnikom domowych sposobów obrabiania mięsa proponujemy wędzarnie domowe.
Szeroki asortyment produktów sprawia, że każdy miłośnik dobrej jakości mięsa - niezależnie od tego, czy przygotowuje je w zakładzie masarskim, restauracji czy domowym zaciszu - znajdzie na naszej stornie internetowej produkt idealnie odpowiadający swoim potrzebom.
ErgoGrip, to bezpieczne, higieniczne i efektywne noże rzeźnicze, do użytku profesjonalnego, o ostrzach z wysokiej jakości stali chromo-molibdenowej.
netto
30,78 zł
brutto
37,86 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Wykonana z tworzywa i stali nierdzewnej, z rączką oraz specjalnym
uchwytem montażowym, doskonała do ostrzenia noży profesjonalnych.
netto
269,00 zł
brutto
330,87 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Do zastosowania wyłącznie w pakowarkach komorowych.
netto
0,32 zł
brutto
0,39 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Do zastosowania wyłącznie w pakowarkach bezkomorowych.
netto
0,34 zł
brutto
0,42 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
CENA ZA 1MB FOLI PAKUJĄCEJ.
Folia pakująca przeznaczona do zgrzewania pojemników i tacek PET/PP.
netto
0,44 zł
brutto
0,54 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Realizowane zamówienie przy wielokrotności liczby 1200 sztuk.
netto
0,49 zł
brutto
0,60 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Worki do zastosowania przy uboju. Materiał: tworzywo LDPE.
netto
0,68 zł
brutto
0,84 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Ochronne rękawice bawełniane wykonane z dobrze przylegającej do dłoni tkaniny.
netto
0,76 zł
brutto
0,93 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Do zastosowania wyłącznie w pakowarkach komorowych.
netto
0,95 zł
brutto
1,17 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Ochronne rękawice bawełniane wykonane z dobrze przylegającej do dłoni tkaniny.
netto
1,12 zł
brutto
1,38 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Hak masarski do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu szynek, boczków czy innego rodzaju mięs. Konstrukcja haka wykonana jest tak, że na dużym oczku wieszamy produkt, a za pomocą małego zawieszamy hak na poprzeczce. Pozwala to lepiej wykorzystać przestrzeń w wędzarni.
netto
1,63 zł
brutto
2,00 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Cena podana za kilogram w przypadku zakupu worków po 25 kg każdy!
Sól peklowa to bezpieczne rozwiązanie podczas peklowania, marynowania, suszenia czy wędzenia. Sprzedawana w hermetycznie zamkmniętych workach po 25 kg.
netto
2,02 zł
brutto
2,48 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Hak masarski do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu szynek, boczków czy innego rodzaju mięs. Konstrukcja haka wykonana jest tak, że na dużym oczku wieszamy produkt, a za pomocą małego zawieszamy hak na poprzeczce. Pozwala to lepiej wykorzystać przestrzeń w wędzarni.
netto
2,50 zł
brutto
3,08 zł
ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI
Hak masarski do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu szynek, boczków czy innego rodzaju mięs. Konstrukcja haka wykonana jest tak, że na dużym oczku wieszamy produkt, a za pomocą małego zawieszamy hak na poprzeczce. Pozwala to lepiej wykorzystać przestrzeń w wędzarni.
netto
2,54 zł
brutto
3,12 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Sól peklowa to bezpieczne rozwiązanie podczas peklowania, marynowania, suszenia czy wędzenia. Sprzedawana w hermetycznie zamkmniętych workach po 1 kg.
netto
2,99 zł
brutto
3,68 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Hak masarski do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu szynek, boczków czy innego rodzaju mięs. Konstrukcja haka wykonana jest tak, że na dużym oczku wieszamy produkt, a za pomocą małego zawieszamy hak na poprzeczce. Pozwala to lepiej wykorzystać przestrzeń w wędzarni.
netto
3,00 zł
brutto
3,69 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Hak masarski do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu szynek, boczków czy innego rodzaju mięs. Konstrukcja haka wykonana jest tak, że na dużym oczku wieszamy produkt, a za pomocą małego zawieszamy hak na poprzeczce. Pozwala to lepiej wykorzystać przestrzeń w wędzarni.
netto
3,23 zł
brutto
3,97 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Usuń nawet najbardziej uporczywe resztki jedzenia z naczynia!
Pas ścierny przeznaczony do pracy ze szlifierkami taśmowymi.
netto
4,61 zł
brutto
5,67 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Noże ze stali nierdzewnej, ścięte z prawej strony, do odbłaniarek. Zawartość opakowania 5 sztuk.
netto
4,64 zł
brutto
5,71 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!