Masarstwo to sztuka, a każda sztuka wymaga umiejętności, talentu i odpowiednich warunków do rozwoju. Czynnik ludzki jest w tym przypadku niezwykle istotny, ale wymaga on wsparcia odpowiednich narzędzi, dzięki którym produkowane w Twoim zakładzie mięso będzie z łatwością rozpoznawane przez klientów.
Na Gastrosilesia.pl mamy wszystkie narzędzia do przemysłu mięsnego. Pełen asortyment otwierają maszyny i urządzenia do przetwarzania mięsa, noże rzeźnicze, stalki i ostrzałki, pakowarki i urządzenia pomiarowe. W swojej ofercie posiadamy także sprzęt, bez którego nie mógłby się obyć żaden zakład mięsny: materiały eksploatacyjne, środki higieniczne, akcesoria transportowe i pakowarki. Miłośnikom domowych sposobów obrabiania mięsa proponujemy wędzarnie domowe.
Szeroki asortyment produktów sprawia, że każdy miłośnik dobrej jakości mięsa - niezależnie od tego, czy przygotowuje je w zakładzie masarskim, restauracji czy domowym zaciszu - znajdzie na naszej stornie internetowej produkt idealnie odpowiadający swoim potrzebom.
Nie wymagające amunicji, profesjonalne urządzenie do oszałamiania średniej wielkości zwierząt do 25 kg i uśmiercania gryzoni o masie 5 kg.
netto
438,94 zł
brutto
539,90 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Nóż do trybowania wykonany ze stali chromo-molibdenowej.
Wykonana z tworzywa i stali nierdzewnej, z rączką oraz specjalnym uchwytem montażowym, doskonała do ostrzenia noży profesjonalnych.
netto
260,08 zł
brutto
319,90 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Wysokiej jakości pojemnik do pakowania próżniowego przeznaczony na małe porcje, wykonany z polipropylenu.
netto
362,25 zł
brutto
445,57 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Wysokiej jakości pojemnik do pakowania próżniowego i MAP, wykonany z polipropylenu.
netto
105,61 zł
brutto
129,90 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Worek próżniowy do zastosowania wyłącznie w pakowarkach komorowych.
Uwaga! Zamówienia realizujemy tylko w wielokrotności liczby 500.
netto
0,26 zł
brutto
0,32 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Worek próżniowy do zastosowania wyłącznie w pakowarkach bezkomorowych.
Uwaga! Zamówienia realizujemy tylko w wielokrotności liczby 500.
netto
0,34 zł
brutto
0,42 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Worek do zakrywania ucha przy uboju.
netto
0,38 zł
brutto
0,47 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Realizowane zamówienie przy wielokrotności liczby 1200 sztuk.
netto
0,43 zł
brutto
0,53 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Worki do zastosowania przy uboju. Materiał: tworzywo LDPE. Możliwość zakupu tylko wielokrotności liczby 2000. Cena podana za 1 sztukę.
netto
0,60 zł
brutto
0,74 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Worki do zastosowania przy uboju. Materiał: tworzywo LDPE. Możliwość zakupu tylko wielokrotności liczby 2000. Cena podana za 1 sztukę.
netto
0,64 zł
brutto
0,79 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Ochronne rękawice bawełniane wykonane z dobrze przylegającej do dłoni tkaniny.
netto
0,68 zł
brutto
0,84 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Ochronne rękawice bawełniane wykonane z dobrze przylegającej do dłoni tkaniny.
netto
0,95 zł
brutto
1,17 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Worek próżniowy do zastosowania wyłącznie w pakowarkach komorowych.
Uwaga! Zamówienia realizujemy tylko w wielokrotności liczby 500.
Ochronna rękawica bawełniana pod rękawicę stalową ochronną. Zastosowanie: przemysł mięsny.
netto
1,16 zł
brutto
1,43 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Hak masarski wykonany ze stali nierdzewnej do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu szynek, boczków czy innego rodzaju mięs.
netto
1,50 zł
brutto
1,85 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Sól peklowa to bezpieczne rozwiązanie podczas peklowania, marynowania, suszenia czy wędzenia.
netto
2,10 zł
brutto
2,58 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Hak masarski wykonany ze stali nierdzewnej do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu szynek, boczków czy innego rodzaju mięs.
netto
2,11 zł
brutto
2,60 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Hak masarski wykonany ze stali nierdzewnej do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu szynek, boczków czy innego rodzaju mięs.
netto
3,00 zł
brutto
3,69 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Hak masarski wykonany ze stali nierdzewnej do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu szynek, boczków czy innego rodzaju mięs.
netto
3,08 zł
brutto
3,79 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!