0

Wędzenie domowe - lista produktów

AKTYWNE FILTRY: Brak
Kij wędzarniczy gwiazdka, aluminiowy, długość 980mm

Kij wędzarniczy gwiazdka, aluminiowy, długość 980mm

Kij wędzarniczy wykonany z ciągnionego profilu aluminiowego, pełnego.

netto

5,32 zł

brutto

6,54 zł

Kij wędzarniczy gwiazdka, aluminiowy, długość 1000mm

Kij wędzarniczy gwiazdka, aluminiowy, długość 1000mm

Kij wędzarniczy wykonany z ciągnionego profilu aluminiowego, pełnego.

netto

5,42 zł

brutto

6,67 zł

Kij wędzarniczy Diamant Line, nierdzewny (340mm)

Kij wędzarniczy Diamant Line, nierdzewny (340mm)

Najnowocześniejszy na świecie rodzaj kija wędzarniczego, wykonany z rurki nierdzewnej.

netto

11,50 zł

brutto

14,15 zł

Kij wędzarniczy spawany (800mm)

Kij wędzarniczy spawany (800mm)

Kij wędzarniczy wykonany ze stali nierdzewnej.

netto

13,50 zł

brutto

16,61 zł

Kij wędzarniczy spawany (960mm)

Kij wędzarniczy spawany (960mm)

Kij wędzarniczy wykonany ze stali nierdzewnej.

netto

14,50 zł

brutto

17,84 zł

Kij wędzarniczy Diamant Line, nierdzewny (800mm)

Kij wędzarniczy Diamant Line, nierdzewny (800mm)

Nowoczesny rodzaj kija wędzarniczego wykonany z rurki nierdzewnej.

netto

18,90 zł

brutto

23,25 zł

Kij wędzarniczy Diamant Line Slim (1000mm)

Kij wędzarniczy Diamant Line Slim (1000mm)

Najnowocześniejszy na świecie rodzaj kija wędzarniczego, wykonany z rurki nierdzewnej o średnicy 14mm, z mocno zaokrąglonymi końcówkami.

netto

19,20 zł

brutto

23,62 zł

Kij wędzarniczy Diamant Line Slim (980mm)

Kij wędzarniczy Diamant Line Slim (980mm)

Najnowocześniejszy na świecie rodzaj kija wędzarniczego, wykonany z rurki nierdzewnej o średnicy 14mm, z mocno zaokrąglonymi końcówkami.

netto

19,20 zł

brutto

23,62 zł

Kij wędzarniczy Diamant Line FLAT (1000mm)

Kij wędzarniczy Diamant Line FLAT (1000mm)

Najnowocześniejszy na świecie rodzaj kija wędzarniczego, wykonany z rurki nierdzewnej z mocno zaokrąglonymi końcówkami.

netto

19,90 zł

brutto

24,48 zł

Kij wędzarniczy Diamant Line FLAT (980mm)

Kij wędzarniczy Diamant Line FLAT (980mm)

Najnowocześniejszy na świecie rodzaj kija wędzarniczego, wykonany z rurki nierdzewnej z mocno zaokrąglonymi końcówkami.

netto

19,90 zł

brutto

24,48 zł

Zrąbki wędzarnicze RÄUCHERGOLD średnie (15 kg)

Zrąbki wędzarnicze RÄUCHERGOLD średnie (15 kg)

Zrębki do zastosowania w wędzarniach.

netto

28,50 zł

brutto

35,06 zł

Zrębki wędzarnicze RÄUCHERGOLD grube (15 kg)

Zrębki wędzarnicze RÄUCHERGOLD grube (15 kg)

Zrębki do zastosowania w wędzarniach.

netto

28,50 zł

brutto

35,06 zł

Zrębki wędzarnicze RÄUCHERGOLD drobne (15 kg)

Zrębki wędzarnicze RÄUCHERGOLD drobne (15 kg)

Zrąbki do zastosowania w wędzarniach.

netto

31,50 zł

brutto

38,75 zł

Pieprz zielony Brasil, marynowany 500g

Pieprz zielony Brasil, marynowany 500g

Zielony pieprz z Brazylii w marynacie. Pyszny dodatek do mięsa, zup, sosów i sałatek.

netto

32,30 zł

brutto

39,73 zł

Siatka wędliniarska 16/3/EB (50 mb)

Siatka wędliniarska 16/3/EB (50 mb)

Siatki do tradycyjnych szynek wędzonych i gotowanych oraz kiełbas dojrzewających.

netto

40,00 zł

brutto

49,20 zł

Siatka wędliniarska 18/3/EB (50 mb)

Siatka wędliniarska 18/3/EB (50 mb)

Siatki do tradycyjnych szynek wędzonych i gotowanych oraz kiełbas dojrzewających.

netto

44,00 zł

brutto

54,12 zł

Siatka wędliniarska 20/3/EB (50 mb)

Siatka wędliniarska 20/3/EB (50 mb)

Siatki do tradycyjnych szynek wędzonych i gotowanych oraz kiełbas dojrzewających.

netto

49,00 zł

brutto

60,27 zł

Siatka wędliniarska 22/3/EB (50 mb)

Siatka wędliniarska 22/3/EB (50 mb)

Siatki do tradycyjnych szynek wędzonych i gotowanych oraz kiełbas dojrzewających.

netto

52,00 zł

brutto

63,96 zł

Podstawka czarna RAPID STEEL DICK 9008106

Podstawka czarna RAPID STEEL DICK 9008106

Podstawka do ostrzałek serii Rapid Steel

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJ

netto

54,80 zł

brutto

67,40 zł

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Ucinarka do folii PL standard 30

Ucinarka do folii PL standard 30

Ucianrka do folii zalecana dla domu, sklepu i restauracji.

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJ

netto

54,99 zł

brutto

67,64 zł

 

Wędzenie jest metodą konserwacji mięsa i przetworów mięsnych, ryb, serów itp. za pomocą dymu. W wyniku tego procesu produkty uzyskują specyficzny zapach, smak i zabarwienie powierzchni.

Do wędzenia używa się drewna drzew liściastych. Znaczna część wyrobów mięsnych, a większość rybnych, jest poddawana procesowi wędzenia trwającemu od kilkunastu minut do paru tygodni. Wędzenie ma na celu nadanie charakterystycznego, cenionego zapachu i smaku, pochodzącego z różnorodnych składników dymu otrzymanego w wyniku powolnego spalania trocin uzyskanych z odpowiedniego gatunku drewna; obsuszenie, zwłaszcza powierzchniowe i w ten sposób zwiększenie wartości pokarmowej i trwałości produktów wędzonych; impregnację różnorodnymi składnikami dymu wędzarniczego o działaniu bakterio i grzybobójczym, dzięki temu przedłuża trwałość produktów.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!