Szpatułka do mas gorących wykonana z silikonu.
Wykonana z miękkiego, elastycznego i co ważniejsze, bezpiecznego podczas kontaktu z żywnością silikonu, doskonała do zadań cukierniczych łopatka, ze solidnym, pałąkowym, wykonanym z polerowanej stali nierdzewnej 18/10 uchwytem. Odporna na temperatury do +110°C. Artykuł nadaje się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
Niezwykle wytrzymała, bezpieczna dla żywności, higieniczna i wyjątkowo odporna na ciepło szpatuła do ciasta, z uchwytem,
wykonanym ze wzmacnianego włóknem szklanym białego poliamidu, z praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem
do zawieszania i elastyczną łopatką (wybierakiem), odporną na temperatury do +220°C (krótkotrwale do maks. +240°C),
wykonaną z niebieskiego silikonu. Szpatułę po użyciu można łatwo i szybko wymyć pod bieżącą, gorącą wodą lub w zmywarce.
Niezwykle wytrzymała, bezpieczna dla żywności, higieniczna i wyjątkowo odporna na ciepło szpatuła do ciasta, z uchwytem,
wykonanym ze wzmacnianego włóknem szklanym białego poliamidu, z praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem
do zawieszania i elastyczną łopatką (wybierakiem), odporną na temperatury do +220°C (krótkotrwale do maks. +240°C),
wykonaną z niebieskiego silikonu. Szpatułę po użyciu można łatwo i szybko wymyć pod bieżącą, gorącą wodą lub w zmywarce.
netto
33,57 zł
brutto
41,29 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Wykonana z białego, niełamliwego, niezwykle wytrzymałego, wzmacnianego włóknem szklanym poliamidu (Exoglass®),
doskonała do mieszania szpatułka z uchwytem i pętelką do zawieszania. Odporna na działanie temperatur do +220°C.
Artykuł nadaje się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
Wytrzymała, bezpieczna dla żywności, higieniczna i wyjątkowo trwała, cukiernicza szpatuła do ciasta, z wykonanym
z białego poliamidu (PA) uchwytem, zakończonym praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem do zawieszania
oraz białą, kauczukową łopatką, odporną krótkotrwale na temperatury do maks. +100°C. Szpatułkę po zastosowaniu
daje się szybko i łatwo wyczyścić pod bieżącą, gorącą wodą lub też wymyć w zmywarce.
Wykonana z higienicznej i wytrzymałej stali nierdzewnej 18/0, kątowa szpatułka cukiernicza, z czarnym uchwytem, wykonanym z trwałego i bezpiecznego podczas kontaktu z żywnością polipropylenu (PP).
netto
40,03 zł
brutto
49,24 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Wytrzymała, bezpieczna dla żywności, higieniczna i wyjątkowo trwała, cukiernicza szpatuła do ciasta, z wykonanym
z białego poliamidu (PA) uchwytem, zakończonym praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem do zawieszania
oraz białą, kauczukową łopatką, odporną krótkotrwale na temperatury do maks. +100°C. Szpatułkę po zastosowaniu
daje się szybko i łatwo wyczyścić pod bieżącą, gorącą wodą lub też wymyć w zmywarce.
Mocna, bezpieczna dla żywności, ze silikonową łopatką w kształcie łyżki, szczególnie odpowiednią do ciężkich mas i odporną na wysokie temp. Wytrzymała, bezpieczna dla żywności, higieniczna i wyjątkowo odporna na ciepło szpatuła do ciast i mas, z uchwytem, wykonanym ze wzmacnianego włóknem szklanym czerwonego poliamidu, z praktycznym, ułatwiającym czyszczenie otworem do zawieszania oraz białą, silikonową łopatką w kształcie łyżki, szczególnie odpowiednią w przypadku bardzo ciężkich mas, odporną krótkotrwale na działanie wysokich temperatur nawet do +260°C. Szpatułkę po zastosowaniu daje się szybko i łatwo wyczyścić pod bieżącą, gorącą wodą lub też wymyć w zmywarce.
Łopatka wykonana z wysokiej jakości silikonu. Mocna, bezpieczna dla żywności, z ułatiającym prace nad krawędzią wgłębieniem, odporna na wysokie temperatury.
Wykonana z bezpiecznych w przypadku kontaktu z żywnością tworzyw sztucznych, stworzona dla cukierników szpatułka.
Łopatkę szpatułki wykonano z silikonu i zaopatrzono w odp. długi, czarny uchwyt, zakończony oczkiem do zawieszania.
Trzonek wykonany został z tworzywa ABS. Szpatułka cukiernicza wytrzymuje temperatury w zakresie -50°C do +220°C,
co czyni z niej doskonałe narzędzie do pieczenia, nawet smażenia, bo może być także używana w garnkach i patelniach.
Wykonana z bezpiecznych w przypadku kontaktu z żywnością tworzyw sztucznych, stworzona dla cukierników szpatułka.
Łopatkę szpatułki wykonano z silikonu i zaopatrzono w odp. długi, czarny uchwyt, zakończony oczkiem do zawieszania.
Trzonek wykonany został z tworzywa ABS. Szpatułka cukiernicza wytrzymuje temperatury w zakresie -50°C do +220°C,
co czyni z niej doskonałe narzędzie do pieczenia, nawet smażenia, bo może być także używana w garnkach i patelniach.
Wykonana z białego, przypominającego gumę, termoplastycznego tworzywa sztucznego (TPE) łopatka cukiernicza, z niełamliwym i wytrzymałym uchwytem, wykonanym ze wzmacnianego włóknem szklanym poliamidu (Exoglass®). Odporna na temperatury do +70°C. Artykuł nadaje się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
Wykonana z białego, niełamliwego, niezwykle wytrzymałego, wzmacnianego włóknem szklanym poliamidu (Exoglass®),
doskonała do mieszania szpatułka z uchwytem i pętelką do zawieszania. Odporna na działanie temperatur do +220°C.
Artykuł nadaje się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
Wykonana z wysokopolerowanej stali chromo-niklowej, wysokiej jakości, profesjonalna szpatuła cukiernicza. Wykończenie uchwytu/rączki narzędzia: inox, polerowana na matowo.
Wykonana z wysokopolerowanej stali chromo-niklowej, wysokiej jakości, profesjonalna szpatuła cukiernicza. Wykończenie uchwytu/rączki narzędzia: inox, polerowana na matowo.
Wykonana z wysokopolerowanej stali chromo-niklowej, wysokiej jakości, profesjonalna szpatuła cukiernicza. Wykończenie uchwytu/rączki narzędzia: inox, polerowana na matowo.
Wykonana z wysokopolerowanej stali chromo-niklowej, wysokiej jakości, profesjonalna szpatuła cukiernicza. Wykończenie uchwytu/ rączki narzędzia: inox, polerowana na matowo.
Wykonana z polerowanej stali nierdzewnej 18/10 i bezpiecznego dla żywności polietylenu, wysokiej jakości, profesjonalna
szpatuła perforowana z b. długim, solidnym i wytrzymałym, rurkowym uchwytem. Zastosowane w wyrobie tworzywo (tzn.
polietylen o wysokiej masie cząsteczkowej), czyni szpatułę odporną na temperatury do +80°C (krótkotrwale do max. +110°C).
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!