0

Urządzenie Sous-vide, CSVT - 76 ET

Urządzenie Sous-vide, CSVT - 76 ET

ID: GS200793
Nr sys: Z031627

producent:

logo-producenta

 

Krótki opis produktu:

Nowoczesne urządzenie nadążające za trendami niskotemperaturowej obróbki potraw.

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 5 DNI

Dostawa już od 20 zł

netto

11 520,00 zł

brutto

14 169,60

Ilość:

Negocjuj cenę

Zapytaj o produkt

Opis produktu

- zaletą Sous-vide jest perfekcyjnie przygotowana potrawa posiadająca naturalny smak, aromat oraz konsystencję, przy jednoczesnym zachowaniu pełnej wartości odżywczej

- szczególnie dobre rezultaty można osiągnąć przy obróbce mięsa i ryb - mięso jest smaczne, delikatne i wilgotne, czego często nie da się osiągnąć przy tradycyjnym pieczeniu lub smażeniu na patelni

- nie dochodzi do mieszania smaków (jak np. w piekarniku)

- dzięki Sous-vide minimalizuje się straty wagi potrawy -

dowiedziono, że nie są większe niż 5%

Specyfikacja techniczna

- wymiary: 600 x 700 x 280 mm

- wymiary wanny: 51 x 31 x 18 cm

- pojemność: 20 l

- zasilanie: 230 V / 50 Hz

- moc: 2,4 kW

- waga: 42 kg

- ilość wanien: 1

- zakres temp.: 0-90 °C

Cyrkulator do gotowania Sous-Vide 1,4kW

netto

1 359,20 zł

brutto

1 671,82

Marynowarka MR - 12 L

netto

10 080,00 zł

brutto

12 398,40

Urządzenie Sous-vide GN 2/3, 225264

netto

1 039,00 zł

brutto

1 277,97

Urządzenie do gotowania próżniowego Sous-Vide

netto

1 359,00 zł

brutto

1 671,57

VADEMECUM

newsletter

Jeśli chcesz być na bieżąco z naszymi ofertami specjalnymi, zapisz się na nasz newsletter!

Płatności wspiera

 

W dostawie pomagają

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!