32 770 87 87

PON. - PT. 08:00 - 16:00

Napisz do nas

[email protected]

0

Kuter elektryczny, cutter, mikser do żywności, blender gastronomiczny, 1500W, 400V, HALLDE VCB-62

Kuter elektryczny, cutter, mikser do żywności, blender gastronomiczny, 1500W, 400V, HALLDE VCB-62

ID: GS201592
Nr sys: Z094986

producent:

logo-producenta

 

Krótki opis produktu:

Urządzenie do przygotowania żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej.
Moc 1,5 kW. Prędkość 1500 i 3000 obr./ min. Wydajność 0,5 - 3,5 kg/ min.

ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Dostawa już od 20 zł

cena netto

11 055,77 zł

brutto

13 598,60

ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Ilość:

Negocjuj cenę

Zapytaj o produkt

Opis produktu

Cutter VCB-62, to nieduże, zgrabne urządzenie w ofercie firmy Hallde, służące do profesjonalnego przygotowywania żywności
suchej, żywności mokrej i żywności w formie płynnej. Kuter/ blender gastronomiczny HÄLLDE VCB-62, to model nadblatowy
o niewielkich wymiarach, co pozwala na jego szybkie oraz łatwe schowanie lub wyjęcie, w zależności od zaistniałej potrzeby.
Blender zaopatrzono w mocny, stosowny do zapotrzebowań silnik, z którym mimo swoich niewielkich gabarytów, urządzenie
VCB-62 doskonale radzi sobie z wszelkimi, nawet najtrudniejszymi pracami w kuchni. Wyjątkowa jakość kutra-blendera-miksera,
jego staranne wykonanie i wzorowe bezpieczeństwo pracy, czynią VCB-62 idealną ofertą. Urządzenie jest proste do utrzymania
w czystości. Blender czyści się niezwykle łatwo i szybko, a wszystkie jego zdejmowane elementy (części), nadają się do mycia
w zmywarkach przemysłowych.

RODZAJ OBRÓBKI, ZASTOSOWANIA KUTRA VCB-62:

- Urządzenie elektryczne, przeznaczone do przygotowywania żywności w postaci mokrej, suchej oraz płynnej.
- Rozdrabnianie, mielenie, miksowanie i mieszanie, mięsa, ryb, owoców, warzyw, cebuli, pietruszki, orzechów,
  migdałów, parmezanu, pieczarek, czekolady, suchego pieczywa, itp.
- Przygotowywanie dresingu, olejów ziołowych, zagęszczaczy, ubitych mieszanek, majonezu, sosów, zup, deserów,
  mielonego mięsa, puree, pasztetu, bułki tartej, itp.

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA URZĄDZENIA VCB-62:

- Innowacyjna, opatentowana sekcja miksująca, zapewnia uzyskanie za każdym razem tak samo doskonałych rezultatów,
  dzięki zachowaniu minimalnego wzrostu temperatury oraz mniejszego stopnia rozdzielania tłuszczu i oleju.
- Opatentowany system zbierania, zapobiega gromadzeniu się żywności na wewnętrznych ściankach misy i pokrywie.
- Podstawa urządzenia posiada dwa mocne uchwyty, umożliwiające w razie potrzeby łatwe przenoszenie kutra.
- Obudowę kutra gastronomicznego zrobiono z aluminium i metali nierdzewnych. Misę wykonano ze stali nierdzewnej.
- Pokrywa i system zgarniania, wykonano z polisulfonu i poliwęglanu, czyli tworzyw sztucznych, wyjątkowo odpornych
  na uderzenia mechaniczne oraz działanie wysokich temperatur w zakresie do +115°C.

Specyfikacja techniczna

Wymiary;
Szerokość urządzenia: 310 mm,
Długość/ Głębokość: 350 mm,
Długość/ Głębok. max.: 420 mm,
Wysokość całkowita: 480 mm.
Otwór wsadowy na wysokości: 375 mm.
Materiał obudowy: aluminium, metale nierdzewne.
Materiał narzędzi tnących: aluminium, stal nierdzewna.
Materiał misy na żywność: stal nierdzewna.
Pojemność misy: 6 litrów/ 4,3 litra płyn.
Wydajność: do 0,5 do 3,5 kg/ min.
Prędkość obrotowa 1: 1500 obr/ min.
Prędkość obrotowa 2: 3000 obr/ min.
Moc elektryczna: 1500 Watt.
Napięcie zasilania: 400V/ 3N/ 50-60 Hz.
Klasa zabezpieczenia, urządzenie: IP34.
Klasa zabezpieczenia, przyciski sterujące: IP65.
Waga urządzenia: 25,0 kg.

VADEMECUM

newsletter

Jeśli chcesz być na bieżąco z naszymi ofertami specjalnymi, zapisz się na nasz newsletter!

Płatności wspiera

 

W dostawie pomagają

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!