Porcjowanie mięsa? Obróbka półtuszy? A może ubój? Niezależnie od tego, czy prowadzisz ubojnię, czy też klep mięsny, dobór odpowiednich narzędzi do pracy to podstawa skuteczności, efektywności i wygody. Noże specjalistyczne stanowią niezbędne wyposażenie zakładów masarskich. Żeby spełniły swoje zadanie, powinny być ostre, wygodne w użyciu i właściwie wyważone. Jakie noże specjalistyczne wybrać? Z pomocą przychodzi sklep Gastrosilesia.pl.
W ofercie naszego sklepu znajdziesz profesjonalne noże masarskie, niezbędne w każdym zakładzie przetwórstwa mięsa. Znajdą one także swoje miejsce w zakładach masarskich i sklepach. Ostre, niezawodne, wykonane z materiałów dobrej jakości noże marki Giesser oraz Dick trafią w gusta nawet najbardziej wymagających klientów. Przekonaj się, jak łatwe może stać się krojenie i porcjowanie. Noże zaprojektowano z myślą o konkretnym przeznaczeniu – wybierać możesz spośród modeli specjalistycznych rurkowych, niezawodnych przy spuszczaniu krwi w czasie uboju, noży obrączkowych służących do obróbki jelit i osłonek oraz nożyków pelle do ściągania osłonek z wędlin marki Giesser, a także noży dzwonkowych marki Dick.
Wszystkie, oferowane przez nasz produkty zostały wyprodukowane ze stali nierdzewnej i materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Są bardzo wytrzymałe i długo pozostają ostre. Stworzone z troską o wygodę użytkownika spełniają swoje zadanie, dając wysoki komfort pracy. Noże specjalistyczne marki Giesser i Dick dadzą Ci pewność profesjonalizmu, usprawniając pracę.
Ostrza wykonane z wysokowęglowej stali nierdzewnej, ulepszane cieplnie i szlifowane.
netto
31,47 zł
brutto
38,71 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Niezbędny przy wielu pracach. Bez konieczności ciągłego odkładania.
Idealny do jelit i osłonek. Wykrywalny przez detektory metalu.
netto
32,18 zł
brutto
39,58 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Umożliwia zbieranie i odprowadzanie krwi po zakłuciu zwierzęcia.
netto
282,50 zł
brutto
347,48 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!