32 770 87 87

PON. - PT. 08:00 - 16:00

Napisz do nas

sklep@gastrosilesia.pl

0

Szafa do sezonowania mięsa, komora do dojrzewania mięsa, DRY AGER DX500

Szafa do sezonowania mięsa, komora do dojrzewania mięsa, DRY AGER DX500

ID: GS019536
Nr sys:

producent:

logo-producenta

 

Krótki opis produktu:

Profesjonalna lodówka do sezonowania wołowiny, szynek, salami... Nie wymaga podłączenia wody. Działa tak dobrze jak wygląda!

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

CZAS REALIZACJI DO 14 DNI

Dostawa już od 128 zł

netto

11 504,00 zł

brutto

14 149,92

Ilość:

Zapytaj o leasing

Negocjuj cenę

Zapytaj o produkt

Opis produktu

Szafa Dry Ager DX500®, to nowoczesne urządzenie o atrakcyjnym wyglądzie, wytwarzające doskonały mikroklimat,
sprzyjający dojrzewaniu mięsa. Przeznaczona do sezonowania wołowiny, wieprzowiny, szynek, salami oraz kiełbas.
Podczas, gdy następuje proces starzenia mięsa, wytwarza się charakterystyczny, harmonijny smak, a mięso osiąga
najlepsza jakość. Dojrzałe, charakteryzuje się zwartą strukturą, właściwym kolorem oraz odpowiednią kruchością.
Za doskonałym działaniem szaf Dry Ager stoi przemyślana technologia, w tym pięć oryginalnych, opatentowanych
rozwiązań. Dry Ager to pierwsza lodówka na świecie, która łączy filtr z aktywnego węgla i system dezynfekcji UVC,
sterylizujący co minutę całe powietrze wewnątrz szafy. Urządzenie gotowe do użycia. Nie wymaga podłączenia wody.
Wprost idealny sprzęt dla restauracji, butików mięsnych, a także prywatnych miłośników mięsa i kulinarnych pasjonatów!



CECHY I FUNKCJE

- Nowoczesny, ponadczasowy design. Elegancki wygląd szafy doskonale komponuje się z każdym wnętrzem.
- Obudowę i drzwiczki wykonano ze stali nierdzewnej. Wykończenie: satyna, elementy lakierowane na czarno.
- Izolowane drzwi wyposażono w zamek i uszczelkę magnetyczną. Istnieje możliwość zmiany kierunku ich otwierania.
- Przyciemniane szyby drzwi (tj. metaliczny odcień szyby), zapewniają ochronę przed promieniowaniem UV.
- System HUMICONTROL®, reguluje wilgotność w zakresie 60% - 90%, bez konieczności podłączania wody!
- Precyzyjna regulacja sterownikiem elektronicznym temperatury, co 0.1°C, w zakresie od 0°C do 25°C.
- System DX AIRREG®, to optymalny przepływ powietrza i zastosowanie filtru z węglem aktywnym.
- Powietrze wewnątrz szafy jest dodatkowo sterylizowane co minutę.
- System LED Lighting DX. Widmo nowoczesnego światła LED nie zawiera promieniowania ultrafioletowego.
- Minimalnie wytwarzane przez system oświetlenia ciepło, nie doprowadza do punktowego ogrzewania mięsa.
- Perfekcyjnie kontrolowany mikroklimat, sprzyja mniejszej utracie wagi podczas dojrzewania.
- Funkcje automatycznego rozmrażania oraz automatycznego odparowywania kondensatu.
- Alarmy dźwiękowe i komunikaty wizualne.

Specyfikacja techniczna

Wymiary zewnętrzne;
Szerokość: 600 mm,
Głębokość: 610 mm,
Wysokość: 900 mm.
Wymiary wewnętrzne:
Szerokość: 500 mm,
Głębokość: 430 mm,
Wysokość: 710 mm.
Pojemność wewnętrzna netto: 147 l.
Pojemność wewnętrzna brutto: 132 l.
Zasilanie: 230 V.

Szafa do sezonowania mięsa, komora do dojrzewania mięsa CADDY

netto

20 450,00 zł

brutto

25 153,50

Szafa do sezonowania mięsa, komora do dojrzewania mięsa, DRY AGER DX1000

netto

14 498,00 zł

brutto

17 832,54

Wędzarnia PROFITON MAX, ocynkowana

netto

260,00 zł

brutto

319,80

Wędzarnia elektryczna, komora wędzarnicza W200, drzwi przeszklone

netto

4 900,00 zł

brutto

6 027,00

VADEMECUM

newsletter

Jeśli chcesz być na bieżąco z naszymi ofertami specjalnymi, zapisz się na nasz newsletter!

Płatności wspiera

 

W dostawie pomagają

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!