32 770 87 87

PON. - PT. 08:00 - 16:00

Napisz do nas

[email protected]

0

Wkład BIZERBA S 021 6mm do cięcia w paski

Wkład BIZERBA S 021 6mm do cięcia w paski

ID: GS010253
Nr sys: Z083148

producent:

logo-producenta

 

Krótki opis produktu:

Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.

ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Dostawa już od 20 zł

cena netto

5 362,75 zł

brutto

6 596,18

ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Ilość:

Negocjuj cenę

Zapytaj o produkt

KUPUJ WIĘCEJ ZA MNIEJKupuj więcej za mniej

Opis produktu

Wkład BIZERBA S 021 o grubości 6 mm to wysokiej jakości element stosowany w różnych maszynach i urządzeniach produkcyjnych, szczególnie w przemyśle spożywczym i gastronomicznym.

 

 

 

Wkład jest znanym rozwiązaniem w dziedzinie obróbki żywności, umożliwiającym dokładne i precyzyjne krojenie, siekanie lub przetwarzanie produktów spożywczych.

 

 

 

Dzięki swojej solidnej konstrukcji i trwałym materiałom, wkład BIZERBA S 021 zapewnia skuteczność oraz niezawodność w codziennej pracy, przyczyniając się do efektywnej produkcji oraz zachowania wysokiego standardu jakości przetwarzanych produktów.

Specyfikacja techniczna

Informacje o ptodukcie:

 

 

 

  • Grubość paska: 6 mm.

Powiązane produkty i akcesoria

VADEMECUM

newsletter

Jeśli chcesz być na bieżąco z naszymi ofertami specjalnymi, zapisz się na nasz newsletter!

Płatności wspiera

 

W dostawie pomagają

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!