32 770 87 87

PON. - PT. 08:00 - 16:00

Napisz do nas

sklep@gastrosilesia.pl

0

Skruszacz mięsa Steaker SchnitzelMaster Maxi

Skruszacz mięsa Steaker SchnitzelMaster Maxi

ID: GS019135
Nr sys: Z054297

producent:

logo-producenta

 

Krótki opis produktu:

Profesjonalny, ręczny skruszacz mięsa. Dla restauracji, hoteli, sklepów.

PRODUKT DOSTĘPNY DO WYCZERPANIA ZAPASÓW

Dostawa już od 20 zł

cena netto

4 050,00 zł

brutto

4 981,50

Ilość:

Zapytaj o leasing

Negocjuj cenę

Zapytaj o produkt

Opis produktu

Skruszacz mięsa - proste, a genialne... Kuchnie, restauracje i hotele mają wciąż ten sam problem - skruszanie mięsa.
Tradycyjna obróbka mięsa za pomocą tłuczka to zadanie żmudne, męczące, wyczerpujące, głośne i niezbyt czyste.
Aby rozwiązać ten problem, niemiecka firma Shnitzelmaster zaprojektowała ów skruszasz - model Maxi. Dwa walce
zgniatające napędzane są ręczną korbą. Kształt walców i ich plastikowe pokrycie gwarantuje najlepszy przerób mięsa.
Dzięki urządzeniu, sok zostaje w mięsie i porównując do tradycyjnej metody, jakość skruszonego mięsa jest o wiele lepsza.

Zalety urządzenia:
- zawsze czyste i ciche miejsce pracy,
- steaker jest łatwy w obsłudze nie wymagającej szkolenia,
- zwiększa efektywna powierzchnię skruszonego mięsa,
- nie niszczy struktury włókna i komórek mięsa,
- o połowę krótszy czas obróbki,
- skruszone mięso nie traci na jakości, brak też utraty wagi,
- bardziej soczyste mięso w stosunku do tradycyjnej metody,
- łatwy do demontażu oraz możliwość mycia w zmywarce.

Specyfikacja techniczna

Wymiary;
Szerokość walca: 320 mm,
Średnica walca: 98 mm,
Waga 15,7 kg.

VADEMECUM

newsletter

Jeśli chcesz być na bieżąco z naszymi ofertami specjalnymi, zapisz się na nasz newsletter!

Płatności wspiera

 

W dostawie pomagają

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!